Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?
Szerintem ezzel csak magadat tennéd szánalmassá. Hogy egy olyan ember kezébe adsz ekkora hatalmat, aki alig, ha még egyáltalán emlékszik rád.
Ha nekem valaki ilyennel előállna x év és több kapcsolat után, én maximum szánalmat éreznék az illető iránt, de semmiképp se lelkifurdalást.
Amúgy ami ennyire befolyásolhatja az életedet, az a gyerekkorod. Az első kapcsolatod is már a gyerekkorod folyománya.
Az, hogy te egy kompelxusokkal teli, kapcsolatfüggő, mentálisan sérült ember vagy, az nem az exed hibája.
Az, hogy ő hogy viselkedet (már amennyiben lehet hinni neked, mert nem zárható ki, hogy durván torzítod a tényeket), az az ő hibája. Az, hogy te utána képtelen voltál értelems emberrel értelmes kapcsolatot kialakítani, az egyedül a te hibád.
Való igaz, hogy az emberre hatással vannak a múlt eseményei, de egy elszúrt kapcsolatra fogni mindent, meg az elmebetegség határát súroló módon "tudatalatti programokra" fogni a bénaságodat, na, az már komoly betegség. Nem, nem ő okozta ezt, hanem te eleve ilyen voltál. Sőt, miért is egy ilyen kapcsolattal nyitottál? Miért nem léptél ki belőle, amikor láttad, hogy nem okés a dolog? Mert már előtte is egy kapcsolatfüggő nyomorék voltál, csak ugye könnyebb a lelkednek másra kenni a saját lúzerségedet.
Kiváncsiságból feltettem a kérdést a kiemeltek közé. 52, ha látnád kivülről azt a sok gonosz, rosszmájű mocskot, ami dől a szádból, elszégyellhetnéd magad. Ennyi a véleményem a kommentedről. Több dologban eleve téveedtél (pl. hogy kapcsolatfüggő vagyok), de nem fogok litániákat írni a magánéletemről. A kérdés eleve nem az volt, ohgy ki tudja ügyesebben, minél több rosszindulatú jelzővel tarkitani a témát, hanem hogy ki beszélné meg ezt az illetővel később. Néha leeseik az állam a padlóig, olyan elképesztő rosszimdulatú emberket látok itt. Csak ennnyir akartam.
A többieknek kösz a kommentet.
"Elszúrta, mert elinditott bennem egy tudatalatti programot, ami mindenkivel ugyanúgy végződött később is, ez a pszichológia által isi smert jeelnség.Senkire nem háritottam a felelősséget, nyilván tudom, hogy ő ezt nem tudja."
Akkor ez mi?
Nem írsz semmi konkrétumot! Az egészet tessék leírni, ha választ akarsz a kérdésedre, amit lehet te szúrtál el!
56,teljesen mindegy szerintem, hogy ki szúrta el ! Nem ez volt a kérdés, a baj már megtörtént, a múlton nem lehet változtani.Jóhiszeműen kiirtam ide egy kérdést, hogy majd biztos kapok értelmes, hasznos tanácsokat, más nézőpontból, de a topik nagyobb része engem mocskol, mert itt éli ki anonim fórumon a neten, hogy milyen sz-r a saját élete.... Gondolom, 52 se lehet eg normális ember, ha igy inditja a kommunikációt a másik emberrel, tisztelet megadása : nulla, rossznmájúság : csillagos ötös.
El is ment a kedvem attól, hogy beszélgesse k a részletekről.
53 kommentjéhez annyit tennék hozzá, nem vagyok kapcsolatfüggő, sehol nem irtam, hogy az utódaival egyáltalán tartós kapcsolatom volt. Többükkel nem volt, csak rövid. Mindenkivel véget ért a kapcsolat, mikor csalódtam bennük, egyikkel sem maradtam semmiben ,nem értem, honnan szeditek ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!