Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtára adnád első nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?

Figyelt kérdés
Azóta ugyanolyan emberekkel találkoztál, mint ő és ugyanazokkal a dolgokkal bántottak meg, teljes kudarccá vált a felnőttkori szerelmi életed.
2021. jan. 2. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ezzel csak magadat tennéd szánalmassá. Hogy egy olyan ember kezébe adsz ekkora hatalmat, aki alig, ha még egyáltalán emlékszik rád.

Ha nekem valaki ilyennel előállna x év és több kapcsolat után, én maximum szánalmat éreznék az illető iránt, de semmiképp se lelkifurdalást.

Amúgy ami ennyire befolyásolhatja az életedet, az a gyerekkorod. Az első kapcsolatod is már a gyerekkorod folyománya.

2021. febr. 17. 19:47
 52/75 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy te egy kompelxusokkal teli, kapcsolatfüggő, mentálisan sérült ember vagy, az nem az exed hibája.

Az, hogy ő hogy viselkedet (már amennyiben lehet hinni neked, mert nem zárható ki, hogy durván torzítod a tényeket), az az ő hibája. Az, hogy te utána képtelen voltál értelems emberrel értelmes kapcsolatot kialakítani, az egyedül a te hibád.

Való igaz, hogy az emberre hatással vannak a múlt eseményei, de egy elszúrt kapcsolatra fogni mindent, meg az elmebetegség határát súroló módon "tudatalatti programokra" fogni a bénaságodat, na, az már komoly betegség. Nem, nem ő okozta ezt, hanem te eleve ilyen voltál. Sőt, miért is egy ilyen kapcsolattal nyitottál? Miért nem léptél ki belőle, amikor láttad, hogy nem okés a dolog? Mert már előtte is egy kapcsolatfüggő nyomorék voltál, csak ugye könnyebb a lelkednek másra kenni a saját lúzerségedet.

2021. febr. 18. 02:41
 53/75 anonim ***** válasza:
75%
Barmikor donthettel volna hogy tanulsz az akkor elkovetett hibaidbol es mas tipusu embereket valasztasz magad melle vagy maskepp viselkedsz a kovetkezo kapcsolataidban, esetleg tiszteled magad annyira hogy nem engedsz meg dolgokat amiket akkor engedtel. Az hogy ugyanabba a godorbe lepsz mindig, az a te hibad, nem az ove. Ideje elore nezni, nem o fogja megvaltoztatni a te eletedet.
2021. febr. 18. 03:10
 54/75 A kérdező kommentje:

Kiváncsiságból feltettem a kérdést a kiemeltek közé. 52, ha látnád kivülről azt a sok gonosz, rosszmájű mocskot, ami dől a szádból, elszégyellhetnéd magad. Ennyi a véleményem a kommentedről. Több dologban eleve téveedtél (pl. hogy kapcsolatfüggő vagyok), de nem fogok litániákat írni a magánéletemről. A kérdés eleve nem az volt, ohgy ki tudja ügyesebben, minél több rosszindulatú jelzővel tarkitani a témát, hanem hogy ki beszélné meg ezt az illetővel később. Néha leeseik az állam a padlóig, olyan elképesztő rosszimdulatú emberket látok itt. Csak ennnyir akartam.

A többieknek kösz a kommentet.

2021. febr. 18. 03:26
 55/75 A kérdező kommentje:
ja, tegyük hozzá , aki igy inditja a beszélgetést egy másik emberrel,ogy lehordja a sárga földig, holott alig rendelkezik infókkal az ügyről ( és eleve nme is az volt a kérdés, hogy igaz-e és miért alakult igy a magánéletem, hanem hogy megbeszélné-e vagy sem, aki válaszol...), az valószinűleg ezerszrer sérültebb mentálisan, mint én... És ezzel be is fejeztem.
2021. febr. 18. 03:36
 56/75 anonim ***** válasza:
0%

"Elszúrta, mert elinditott bennem egy tudatalatti programot, ami mindenkivel ugyanúgy végződött később is, ez a pszichológia által isi smert jeelnség.Senkire nem háritottam a felelősséget, nyilván tudom, hogy ő ezt nem tudja."

Akkor ez mi?

Nem írsz semmi konkrétumot! Az egészet tessék leírni, ha választ akarsz a kérdésedre, amit lehet te szúrtál el!

2021. febr. 18. 13:43
 57/75 A kérdező kommentje:

56,teljesen mindegy szerintem, hogy ki szúrta el ! Nem ez volt a kérdés, a baj már megtörtént, a múlton nem lehet változtani.Jóhiszeműen kiirtam ide egy kérdést, hogy majd biztos kapok értelmes, hasznos tanácsokat, más nézőpontból, de a topik nagyobb része engem mocskol, mert itt éli ki anonim fórumon a neten, hogy milyen sz-r a saját élete.... Gondolom, 52 se lehet eg normális ember, ha igy inditja a kommunikációt a másik emberrel, tisztelet megadása : nulla, rossznmájúság : csillagos ötös.

El is ment a kedvem attól, hogy beszélgesse k a részletekről.

53 kommentjéhez annyit tennék hozzá, nem vagyok kapcsolatfüggő, sehol nem irtam, hogy az utódaival egyáltalán tartós kapcsolatom volt. Többükkel nem volt, csak rövid. Mindenkivel véget ért a kapcsolat, mikor csalódtam bennük, egyikkel sem maradtam semmiben ,nem értem, honnan szeditek ezt..

2021. febr. 18. 14:17
 58/75 anonim ***** válasza:
31%
57-es te írtad nem mi! Amúgy mire adjunk választ ha nem irsz semmi konkrétumot? Nem vagyunk gondolatolvasók. Ha választ akarsz akkor ne fikázd a köze nincs hozzá embereket akiktől elvileg tanácsot akarsz és nem azokkal kéne foglalkoznod akik a semmi infora fikáznak, de mi az első nagy szerelmed konfliktusának a konkrét cselekménye? Így nem tudjuk hogy mi van???? Így hogy adjunk tanácsot?
2021. febr. 18. 14:22
 59/75 anonim ***** válasza:
60%
Írd le mi volt a probléma amit nem tudod hogy tudtára add neki vagy sem. Mert szerintem az egész valami orbitális félreértes mivel ezek alapján te sem tudod ha nem irod le.
2021. febr. 18. 14:24
 60/75 anonim ***** válasza:
77%
Ha paranoid lennek es hulyet akarnek csinalni magambol, akkor okvetlenul.
2021. febr. 18. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!