Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtára adnád első nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?

Figyelt kérdés
Azóta ugyanolyan emberekkel találkoztál, mint ő és ugyanazokkal a dolgokkal bántottak meg, teljes kudarccá vált a felnőttkori szerelmi életed.
2021. jan. 2. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
96%

Imádom az ilyen kérdezőke :)

- előbb kérdez

- majd kierül, hogy igazából mindenkinél mindent jobban tud

- a végén közli, hogy nem is érdeklik a válaszok, mert ő tudja

akkor a francnak kérdezett?

2021. jan. 2. 15:52
 22/75 A kérdező kommentje:
Ká volt feltenni a kérdést. Borzalmasan lezüllött a gyakori. Évekkel ezelőtt még csomó hasznos választ lehetett itt kapni egy kérdésre, mostanában mindenki itt tölti ki másokon a frusztrációját.... biztos vagyok benne, hogy azok sem épek mentálisan, akik ennyire degradálóan, kötekedően reagálnak valakinel a lelki problémáira.
2021. jan. 2. 15:54
 23/75 A kérdező kommentje:
21, érdekelnek a válaszok, csak nem szeretem a kötekedést. Nem tudom mindenkinél jobban, de a kioktatás és a rúgjunk egyet a kérdezőbe-mentalitáshoz nincs kedvem.
2021. jan. 2. 15:54
 24/75 anonim ***** válasza:
86%
De most mi bajod van kérdező? Senki nem bántott, csak szúrja a szemed, hogy nem veled értenek egyet a válaszolók.
2021. jan. 2. 15:56
 25/75 A kérdező kommentje:
Olvasd el még egyszer : az szúrta a szemem, aki megkerülte a kérdést és élvezi, hogy az orrom alá dörgölheti, mekkora nyomorék vagyok. Nyilván ők még gázabbak mentálisan , mint én. Semmi bajom az ellenvéleménnyel,a többihez nincs kedvem. felesleges volt kiirni a kérdést.
2021. jan. 2. 15:58
 26/75 anonim ***** válasza:
91%

21.

Igazából ez a klasszikus eset amikor egy bizonyos választ vár és minden más "hülyeség" vagy "trollkodás" vagy bármi egyéb ami nem helyes.

2021. jan. 2. 15:59
 27/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy szánalmas mártír, a saját dolgaimmal foglalkozok. :D Első exem engem is kiborított, egy olyan bő 2 évig nem volt kedvem a másik nemhez, de erre az a megoldás, hogy a saját szaros életed vakarod össze, nem az, hogy rá morogsz még évekkel később. Az első nagy szerelem mindig egy nagy lecke a bizalomról arról hogy hol húzza meg az ember a határait és hogy kit keressen a másik nemben. Ezt mindenkinek meg kell tanulnia, ha szépen nem megy, akkor csúnyán.

Miért álljak bosszút azon, aki megedzett? Nélküle ugyanaz a naiv nyomorék lennék, aki akkor voltam, mikor ezt meg lehetett még velem csinálni. Nem az áldozatot kell játszani, hanem magadbanézni.

25N

2021. jan. 2. 16:01
 28/75 A kérdező kommentje:
Nem várok bizonyos választ. Lehet érvelni amellett is, hogy ne keressem (tobben meg is tették, amivel semmi bajom), amellett is, hogy ezért vagy azért keresem meg. Kérdezni is lehet, hogy mi történt, hogy jutottam el erre a következtetésre..stb. de nem ezt tette a kommentelők fele. És igen, azt is utálom, mikor kiir valaki egy kérdést és elkezdik szétcincálni ,hogy biztos nem is úgy van. Mintha ő jobban tudná.
2021. jan. 2. 16:02
 29/75 anonim ***** válasza:
71%
25 Nézd. Azt a választ nem én írtam. Az igaz, hogy manapság nem politikailag korrekrlt kifejezés a nyomorék szó használata, holott régebben ez általánosan elfogadott volt. Nen volt ez régen pejoratív jelző. Abba beleköthetsz, hogy az a hozzászóló nem a mai divat szerinti pc kifejezésekkel fogalmazott, tartalmilag viszont nem lehet belekötni abba, amit írt. Valóban kissé kóros már ez a mentális állapot, amiben megragadtál.
2021. jan. 2. 16:03
 30/75 anonim ***** válasza:
93%
Most őszintén, ha tudtára adod, akkor mire számítasz? Megbánásra? Na az nem lesz. A másik, hogy a megbánása nem lesz segítségedre a jövőben. Max. pillanatnyi elégtételt érezhetsz, de aztán minden marad ahogy van. Egyedül rajtad áll, hogy továbbra is az áldozat szerepében tetszelegsz, vagy változtatsz magadon.
2021. jan. 2. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!