Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtára adnád első nagy szerelmednek,hogy az ő régi árulása szúrta el az egész felnőttkori magánéletedet ?
" Borzalmasan lezüllött a gyakori."
Így van! Egy pár éve még nem tettek fel akkora balfék kérdéseket az emberek, hogy évek óta szenvedek, úgyhogy most jól megkeresem az exem, és a képébe vágom, hogy az elmúlt években ahelyett, hogy feldolgoztam volna, még mindig azon pörgök, hogy ő mit csinált.
Sajnos ez tényleg züllés
A nyomorék szót fogyatékosra javítottam később.
Szóval kizárt, hogy ez lenne a problma :D
Viszont a kérdező reakcióit elnézve, az exe itt nem a bűnös, hanem az áldozat.
"Egy pár éve még nem tettek fel akkora balfék kérdéseket az emberek"
De. Csak azok más jellegűek voltak "balfék" kérdések :D Nincs új a nap alatt! Csak úgy tűnik, mintha.
Kérdező, hogy milyen párt választunk magunknak, azt gyerekkorból hozzuk, nem az első kapcsolat alakítja.
Sokan valóban nem egy nemet írtak, de a lényege az. Tehát a választ megkaptad a kérdésedre mindenkitől. Csak te nem ezekre a válaszokra számítottál.
És a kérdésedre a válaszom:
Nem.
39: ne beszélj butaságokat! Meganalizálta magát (ért hozzá, mert két! barátja is pszichológus), és arra jutott, hogy az ex a hibás.
Ki vagy te (vagy akár én), hogy ezt cáfolja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!