Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Iszonyú szexuális vágyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyú szexuális vágyat érzek a férjem egyik barátja iránt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
NEM fogom megcsalni a férjem, a barátja is házas. Csak én még soha nem éreztem olyat, hogy meglátok valakit és azonnal érzem azt a brutálisan erős testi vágyat. A legborzasztóbb, hogy életemben összesen háromszor találkoztam ezzel a férfival, szóval nem is ismerem alaposan. Van, hogy napközben eszembe jut és mintha a testem megőrülne, mintha nem is a sajátom lenne, megint jön az az érzés. Próbálok tudatosan nem gondolni rá, ez akkor sikerül, ha időben elkapom a gondolatfoszlányt és szándékosan elterelem a figyelmem. Borzasztó bűntudatom van, én nem akarom ezt érezni. Hogyan verhetném ki a fejemből? Mit tegyen, hogy ne legyen ez az érzés?

2020. nov. 20. 17:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes hallani a másik oldalt is, köszönöm hogy ezt leírtad. Mi nem szoktunk ilyesmiről beszélgetni. Valószínűleg jó lenne.
2020. nov. 20. 20:33
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy magát a szexuális vonzalmat nem lehet visszahozni egy házasságban. Én pl. nem is szeretném, mert úgy sem hinném el hogy miattam tenné. Talán mert nem akar elválni, mert nem akar előről kezdeni mindent. Így nálam a szexuális érdeklődés a feleségem iránt meg is szünt, és nem azért mert nem tetszik, hanem azért mert nem hinnék neki. Élhetünk együtt még 50 évig is, ez sosem fog változni irányába. Mi nem szeretkezünk, csak megdugom. Tudom hogy a háta közepére sem kíván, látom rajta hogy fejben is máshol jár, egyáltalán nem is foglalkozik velem. Sajnos ez annyira általános, a baráti körömben is bőven vagyunk akik így élünk... a férfiak pletykásabbak mint a nők! Oltári, sőt galaktikus szerencse egy férfire nézve, ha mondjuk 40 év körül még kívánja a párja. Én magam részéről nem is tudnék nagyobbat kívánni magamnak, simán 20-25 évet adnék ezért az érzésért az életemből. Sőt, ha csak 3 évig élhetnék így, most alá is írnám. Azért ezekről beszélgessél már a férjeddel is... Brutál úgy élni, hogy nincs melletted egy olyan ember, aki férfiként nézne rád, nem pedig csak apaként, családfőként.
2020. nov. 20. 20:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem szexelj többet a férjeddel és újítsatok, tegyétek izgalmasabbá. Lehet kemény szex is, ha eddig vissza fogottabb voltatok ;) Hajrá!
2020. nov. 20. 20:48
 24/31 A kérdező kommentje:
Mi nem szexelünk kb. 1,5 éve. Nagyon jó szexuális életünk volt, odavoltam a férjemért, aztán valahogy a gyerekvállalás környékén, utána elkopott. Én is szeretném újra úgy szeretni, de úgy érzem, most, nulla vonzalommal lefeküdni vele csak megalázó lenne. Mindkettőnknek.
2020. nov. 20. 21:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Pedig valahol el kellene kezdeni.

Mondjuk először leülni es beszélni róla hol ment el ennyire ez a dolog.

2020. nov. 20. 21:09
 26/31 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy magát a szexuális vonzalmat nem lehet visszahozni egy házasságban - akkor mire számíthatok? Én visszahoznám szívesen, mert régen imádtam a férjemmel lenni.

25, náluk akkor csúszott el a dolog, amikor a gyerek nem volt hajlandó egyedül aludni és minden tiltakozásom ellenére az ágyunkban kötött ki. A férjem már nem bírta az éjszakai hisztiket (rengeteget dolgozik) és engedett. Aztán az ágyunk már nem nászágy, hanem gyerekágy lett :( Innen indult a lejtő.

2020. nov. 20. 21:14
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy ujra kene kezdenetek. Eloszor beszeljetek rola. Csinaljatok sajat programot, ujra randizzatok. Ott van meg benned a vadmacska erzed ezt te is. Lhet, hogy most ugy gondolod, hogy ez mar kitart eleted vegeig aztan snit. De siman lehet, hogy ugy mint nalad, a ferjedbe is belecsap a villam es o nem lesz annyira elkotelezett, mint te. Az, hogy te nem lepsz ki a kapcsolatbol, arra meg nem garancia, hogy masik sem. A szex nelkuli kapcsolatokat villamgyorsan szet tudja szedni egy harmadik fel, es van boven olyan kapcsolatfuggo ember, aki barmit megadna erted, vagy a ferjedert. Ha mas nem megy, akkor kerjetek szakember segitseget.
2020. nov. 20. 22:40
 28/31 anonim ***** válasza:
27-es. Ez leírva tök szép, csak nem így működik. Pl. nálunk egy randizás nevetséges lenne, eleve nem vagyunk a külsőségek híve. A szakember sem csinál mást, mint beszélget. Mi már ezt is próbáltuk, csak kidobott pénz volt és idő, meg is beszéltük utána hogy ez annyira gagyi volt és semmitmondó, hogy soha többé ilyet. Azok a tipikus kérdések...
2020. nov. 20. 23:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
A szakember nem fogja megmondani, hogy mit csinaljatok. O egy moderator, iranyitja a beszelgetest, olvas a sorok kozott, rakerdez mellekesen odavetett dolgokra, amiknek van jelentesuk. A kommunikacio a kulcs es a masikra valo figyeles. Bizony marha jo tud lenni egy etteremes vacsora, ahol fel orat vartok a kajara es kozben semmi dolgotok, mint a masikra figyelni es beszelgetni.
2020. nov. 20. 23:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljátok meg több időt kettesben tölteni. Valahogy a gyermeket le kellene passzolni egy időre. A tesómék így csinálták, és tudom hogy nem lehet akármikor megtenni, de havi kétheti szex bőven megvolt nekik. Avassátok be a "bébicsőszt" ebbe a szituba, (hogy nincs szex, nem a másik pasis dologba) és szerintem benne lenne hogy elvállalja a gyermeket.

És persze kevesebb időt tölts a pasi közelében. Véletlenül se legyetek közel egymáshoz.

Sok kitartást csajszi :*

2020. nov. 20. 23:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!