Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyú szexuális vágyat érzek a férjem egyik barátja iránt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
NEM fogom megcsalni a férjem, a barátja is házas. Csak én még soha nem éreztem olyat, hogy meglátok valakit és azonnal érzem azt a brutálisan erős testi vágyat. A legborzasztóbb, hogy életemben összesen háromszor találkoztam ezzel a férfival, szóval nem is ismerem alaposan. Van, hogy napközben eszembe jut és mintha a testem megőrülne, mintha nem is a sajátom lenne, megint jön az az érzés. Próbálok tudatosan nem gondolni rá, ez akkor sikerül, ha időben elkapom a gondolatfoszlányt és szándékosan elterelem a figyelmem. Borzasztó bűntudatom van, én nem akarom ezt érezni. Hogyan verhetném ki a fejemből? Mit tegyen, hogy ne legyen ez az érzés?2020. nov. 20. 17:02
2/31 anonim válasza:
Egyelőre próbáld meg ezt az energiát a férjedre összpontosítani. Csúnya dolog, de hátha megy úgy, hogy behalluzod a pasast. Még fel is lendítheti a szexuális életeteket. De a fantáziálásnál próbálj meg nem túl lépni, ha meg bírod állni.
Igaziból nincs jó tanács, te tudod eldönteni mit kezdesz vele.
3/31 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjemet egyáltalán nem kívánom. Nagyon szeretem, nagyon tisztelem, becsülöm, de testileg nem vágyom rá. Míg fel nem tűnt a barátja, azt hittem hogy engem már hidegen hagy a szex és nem is működik a testem.
2020. nov. 20. 17:31
4/31 anonim válasza:
Ebbű baj lesz. Már mentegeted fel magad.
De a döntés tényleg a te kezedben van. Esetleg a pasaséban, ha hűséges típus.
5/31 A kérdező kommentje:
Nem mentegetem magam. Nem akarom megcsalni a férjemet és nem is fogom. Nem ez a kérdés, hanem hogy hogyan lehetne ezt az érzést kioltani.
2020. nov. 20. 17:42
6/31 anonim válasza:
Nem gondolsz rá. A többit az idő rendezi. Embereket hagyott mar el a szerelmük, temették el életük párját és mindre gyógyír volt az idő.
Mást mit lehetne mondani?
7/31 A kérdező kommentje:
Például ezt, köszönöm!
2020. nov. 20. 17:46
8/31 anonim válasza:
De.. meg fogod csalni. Csak idő kérdése. Ne legyél álszent. Ha nem jó a szex, nem jó semmi.
9/31 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy az értékrend az álszentség. Nekem a családom az első, ezzel le is van zárva ez a kérdés. Soha a közelében sem jártam a megcsalásnak, nekem nem fér bele.
2020. nov. 20. 17:55
10/31 anonim válasza:
Miért nem 4-eseztek a baráttal és a feleségével? Lehet a férjed is szívesen megdugná a haver feleségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!