Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kavarodjak ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kavarodjak ki ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

Van egy srác az új melóhelyemen, akivel kezdetektől nagyon jól elbeszélgetünk és elhu.yulunk. Eleinte azt gondoltam, csak barátilag közeledünk egymás felé, mint kollégák. Aztán kiderült hogy annyira egy húron pendülünk, hogy már többet érzünk egymás iránt. Néhany hónapja ismertük meg egymást, heti 1-szer találkozunk és szinte minden nap beszélgetünk messengeren, keres engem. A gond, hogy nekem van férjem és nem is szeretnék mással semmit. Szeretném, ha nem éreznék többet a srác iránt, de már kialakult... Ráadásul a srác el is mondta nekem, mit érez irántam, mire én nyilván mondtam hogy nem lehet köztünk több mivel házas vagyok, de ezt ő is tudta. Szóval most fogalmam sincs, mit tegyek, hogy ne érezzek így iránta. Folyton rá gondolok, elég kellemetlen.

25/L

2020. okt. 17. 23:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: Részben igazad van.

De a kérdező csak 25 éves, szóval nagyon maximum 7 éve lehetnek házasok. De inkább annyi se... Nekem ez még nem az az idő, ami után "jogos" lenne, hogy kihűltek az érzések. Nem egy 30 éves házasság, amit a megszokás tart össze, meg a közös lakás.

Itt pedig nagyon is könnyű volt képbe kerülnie a harmadiknak, ha a kérdező hónapokig randizgatott vele "barátilag".

Van, aki soha nem tud nemet mondani, legyen bármilyen jó a házassága.

2020. okt. 19. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:

11 és mégis mennyi időt "kell" elcseszni az EGYETLEN életünkből, valakire, annak reményében, hogy talán helyre jön?

Az hogy kinek, mennyi idő alatt megy tönkre egy kapcsolata, meg halnak el a romantikus érzései a másik iránt abszolú szubjektív. Nincsenek előírt számok. Az emberek folyamatosan változnak, és ennek a hatása néhány év altt is már simán érződik. Egyszerűen nem ugyanaz az ember lesz mellettünk, akibe 2-3 éve beleszerettünk. Változhatunk a környezet, a munka, csomó egyéb külső tényező hatására, egy olyan irányba amivel közben a partnerünktől távolodunk. Ehhez rohadtul nem kell 30 év.

Arról nem is beszélve, hogy sok kapcsolat esetében a házosságot gondolják megoldásnak. Kvázi ragtapaszként nyomják rá az ezer sebből vérző kapcsolatokra az eljegyzési gyűrűt, mert az talán majd olyan köteléket hoz magával, ami megerősíti őket.

A saját boldogságunk csak rajtunk múlik. Ha az ember muszájból van valakivel, vagy azért mert túl macerás lenne egy válást elintézni, annak a végeredménye 2 megnyomorított élet lesz, és jobb esetben még néhány érzelmileg tönkrevágott gyerek is hosszútávon.

A párválasztásban hajlamosak vagyunk elkövetni hibákat, az elején a lila ködben elnézni olyan dolgokat, amik pár év múlva már zavaróak, vagy hiányoznak a másikból. Erre nem ez a megoldás hogy megrántjuk a vállunkat, és besavanyodottan leélünk egy életet a nem megfelelő ember mellett, úgy hogy közbe folyton azon agyalunk, mit lett volna ha.. Ilyenkor lépni kell, ha házasság van akkor pedig válni.

2020. okt. 19. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!