Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kavarodjak ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kavarodjak ki ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés

Van egy srác az új melóhelyemen, akivel kezdetektől nagyon jól elbeszélgetünk és elhu.yulunk. Eleinte azt gondoltam, csak barátilag közeledünk egymás felé, mint kollégák. Aztán kiderült hogy annyira egy húron pendülünk, hogy már többet érzünk egymás iránt. Néhany hónapja ismertük meg egymást, heti 1-szer találkozunk és szinte minden nap beszélgetünk messengeren, keres engem. A gond, hogy nekem van férjem és nem is szeretnék mással semmit. Szeretném, ha nem éreznék többet a srác iránt, de már kialakult... Ráadásul a srác el is mondta nekem, mit érez irántam, mire én nyilván mondtam hogy nem lehet köztünk több mivel házas vagyok, de ezt ő is tudta. Szóval most fogalmam sincs, mit tegyek, hogy ne érezzek így iránta. Folyton rá gondolok, elég kellemetlen.

25/L

2020. okt. 17. 23:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%

Sztem simán dugni akar.

Nem tartja tiszteletben a döntésed...

2020. okt. 17. 23:58
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
25 evesen meg boven eleg fiatal vagy egy valashoz.
2020. okt. 18. 00:03
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Ez nehéz dió. Nem biztos, hogy segít a véleményem, mert én elég radikálisan gondolkodom az ilyen helyzetekben.

Az én meglátásom az, hogyha szerelmes tudsz lenni valakibe, úgy hogy kapcsolatod van, akkor nem a megfelelő emberrel vagy együtt. Én voltam egy nagyon hasonló helyzetben pár évvel ez előtt. Szinte szóról szóra az történt amit leírtál, azzal a kivétellel, hogy nem voltunk házasok, de közel 4 éve voltam már valakivel. Pár hónapig gyötrődtem rajta én is, éreztem hogy egyre inkább belebonyolódom a munkahelyemen a lányba, az akkori páromtól pedig napról napra távolabb kerülök.

Végül úgy döntöttem, hogy a barátnőm iránt közel nincsenek olyan erős érzéseim, se vágyaim, mint az új lány iránt, így szakítottam. Nekifutottunk a kolléganőmmel a dolognak, de nagyjából hamvában halt el az egész, szóval mondhatni 2 szék közt a pad alatt végeztem. DE! Őszintén, ennek ellenére sem bántam meg. Rájöttem, hogy én igenis ezt akarom érezni egy kapcsolatban, és nem ülni a langyos vízben, egy olyan emberrel akivel nagyrészt azért vagyok, mert megszoktam, meg mert tudom hogy jó ember, és szeretem... csak már nem úgy....

Igazából 2 lehetőséged van, vagy munkahelyet váltasz és törlöd mindenhonnan a fiút, mert máskülönben az érzésektől nem fogsz szabadulni, vagy betolsz mindent egy lapra, és elválsz.

Az elsőt azért nem tartom jó ötletnek, mert ha már egyszer ide jutottál, szerintem lesz még hasonló. Én úgy gondolom, hogy nem a megfelelő ember mellett tetted le a voksodat. A második eshetőségre az én példám nem a legbíztatóbb, viszont a környezetemben tudok olyan párról is, ahol mind a ketten egy több éves kapcsolatot hagytak ott a másikért, és azóta boldogabbak mint valaha.

Szerintem 25 évesen még fiatal vagy megalkuszni, amíg nincs gyerek, addig kell lépni.

2020. okt. 18. 00:21
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha nincs gyerek, akkor kb nem is kérdés, hogy lépj
2020. okt. 18. 01:42
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
A hazassagok tobb mint fele valassal vegzodik, es meg harmadik meg szerelem sem biztos, hogy be van keszitve. Nem konnyu egyensulyt talalni sziv es esz kozott, de van, hogy az elobbire kellett volna hallgatni.
2020. okt. 18. 02:16
 6/12 anonim ***** válasza:
34%

Nyugodtan le lehet pontozni, de egy idióta vagy.

Az, hogy valaki tetszik, vagy szexuálisan bejön, egy dolog, és teljesen kezelhető. Ha egy darabig ignorálod, akkor elmúlik, és utána simán tudsz vele haverkodni.

De te pont azt csinálod, hogy egyfolytában keresed a társaságát, hónapokig!!! találkozgattok, és akkor esik le, hogy gáz van, mikor teljesen belezúgtál. Gratulálok, minden esélyt megragadtál, hogy beleszeress másba a férjed mellett. Erről pedig senki más nem tehet, csak te. Ez nem azért van, mert a férjeddel gáz lenne, vagy eleve inogna a házasságod, egyszerűen az az oka, hogy valaki tetszik is, jól el is vagytok, és te meg szépen addig hajtod, amíg beleszeretsz.

Az lenne a legjobb, ha szépen elválsz. Egyszerűen azért, mert te éretlen vagy egy házassághoz. Úgy viselkedsz, mint agyatlan kis tini, aki azt se tudja, mi fán terem az erekció, és csak csodálkozik, hogy ő ilyet tud okozni.

Az nem kérdés, hogy csak a szeretődön múlik, hogy ez csak szex lesz, évekig tartó megcsalás, vagy évekig tartó epekedés, mert te ész nélkül sodródsz az eseményekkel, veled csak úgy megtörténnek a dolgok. A saját életedre nem vagy befolyással.

Ha most ez a pasi leállít, akkor is csak idő kérdése, mikor sodor el a következő. Ennyi ésszel meg ezzel a felfogással sose leszel képes a hűségre, annyi önuralmad van, mint egy tüzelő szukának.

2020. okt. 18. 08:38
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

#6 hogy te miket tudsz, egy sor olyan dolgot jelentést ki tényként, amiről szó se volt a kérdésben.

Abban értünk csak egyet, hogy korai volt az a házassag.

Az enyém is, 22 voltam, de még 24-et együtt töltöttünk

Voltak ilyen problémák is, meg súlyosabbak is, de túl lehet jutni ezeken.

Én csak akkor javaslom a válasz, ha ez a házasság állami tiniszerelemből nőtt ki. Azok ritkán tartanak sokáig.

Ha nem akarsz válni, akkor még jegeld le magadban az egészet, se üzenet,semmi a találkozást meg kerüld.

Pár év akatt elhal, tapasztaltam

2020. okt. 18. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

"pár év alatt elhal"

Az mennyire jó pár év lesz. Plussz életed végig azon rágódni, minden veszekedés, meg rosszul sikerült szex után, hogy vajon a másikkal jobb lett volna?

Nem éri meg 25 évesen belerohadni egy kapcsolatba, ahol már nem vagy szerelmes. El lehet ezt nyomni, de eleve borzasztó lesz, és közel sem biztos, hogy nem lesz több ilyen, sem az hogy fél vagy egy év múlva nem cseszodik el amúgy is. Csak akkor már nem lesz ott a másik srác.

2020. okt. 18. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
17%
Olyan könnyen írjátok, hogy váljon el.. Tudjátok ti milyen nehéz rendes, komoly pasit találni? Aki nem csak szexet akar? Elmondom, nagyon. Ha a házassága egyébként rendben van és meg is akarja menteni akkor szerintem maradnia kéne a férjével, mert pasi rengeteg van, de aki beléd is szeret.. Olyan nem sok.
2020. okt. 18. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:
29%

Egyébként szeretném megjegyezni, hogy semmit nem tudunk a férjről. Nem tudjuk, hogy valóban komoly, rendes pasi e. Azt se hogy milyen a kapcsoalt állapota. A házasság státusza tartja csak együtt, meg az hogy "x évet kidobnál a kukába???", vagy pedig valóban egy jó kapcsolatról van szó?

Én úgy vettem észre, hogy ilyen érzések egy harmadik ember iránt akkor tudnak kialakulni, ha a meglévő kapcsolatunk már kihűlt, nincs benne szenvedély, se vágy, és csak a megszokás, meg a közös lakás köti össze az embereket. Ebben az esetben pedig legyen akármilyen rendes, jó ember a másik, amikor csak az eszünkkel szeretjük. Ha már nincsenek meg azok az érzések amik romantikus kapcsolattá tesznek egy kapcsolatot, és barátsággá satnyul szerintem tovább kell lépni.

Számtalan olyan ismerősöm van, aki hasonlókat élt meg. Benne maradtak a már haldokló kapcsolatukban, mert "ez a helyes", és minden amit elértek, hogy még pár évet sikerült ugyanaz mellett végigszenvedni, és ugyanúgy szakítás lett a vége. De legalább még sikerült a másik, meg a saját életéből is pár évet elcseszni.

2020. okt. 18. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!