Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy látatlanban kimernétek utazni egy külföldi
férfihoz?
#30 Szegeny svajciakat jol kizartad.
2020. okt. 13. 11:23
OK, van még pár "EU-feeling" ország Európában, rájuk is vonatkozik amit írtam, igazad van. :) Pl. mostmár egy angol pasi is ebbe a kategóriába esne.
2020. okt. 13. 11:25
#32 Amugy alapvetoen egyet ertek veled, ha no lennek tuti nem kezdenek mindenfele 3ik vilagbeli csokakkal. Most oszinten kik jonnek magyarorszagra akiknek vizum kell: arabok, feketek.
2020. okt. 13. 11:28
Írd be a google-be: bezzness. Ez a nyugati nők pénzügyi hülyítésének az üzletágát jelenti. Komplett szakirodalma van már.
2020. okt. 13. 21:46
Mi anno a török exemmel Romániában találkoztunk. Ő nem tudott ide jönni, én pedig nem mertem volna hozzá kimenni. Aztán beszélgettünk, video chateltünk, telefonáltunk kb 2 évet, és jött a hír, hogy Romániába jön Erasmussal. Így nagy nehezen összejött a találka, egy határhoz közeli városban. DE látatlanba az elején, pár beszélgetés után biztosan nem mentem volna ki hozzá. Könnyen fellángolhat az ember lánya online, de nem árt az óvatosság. Pl nekem az exem is több vasat tartott a tűzbe..még akkor is mikor úton volt hozzám vonattal Romániába..egy kóros hazudozó volt, amit sokáig tűrtem el..egy szó, mint száz, messziről jött ember azt mond, amit akar, és szerintem légy türelemmel, és biztasd, hogy először ő jöjjön el hozzád ide :)
2020. okt. 13. 22:28
"Szerelmesek lettünk csak az a baj hogy én még is bizonytalan vagyok"
A nagy fenét lettél te szerelmes, egy könnyű jó élet reményébe estél bele .. Neked a sok pénz a szerelmed!
2020. okt. 14. 00:09
Rengeteg a kamus. Én csak simán felmentem egy penfriend/penpal oldalra, hogy szinten tartsam az angolom, erre már a 2. vagy 3. olyan megkeresést kellett törölnöm/tiltanom, hogy hihetetlen...
Mivel srác vagyok, így egyszer kiadta magát egy afgán veterán katonanőnek, és hogy küldjek neki pénzt, egyszer pedig valami arab menekültnek. Persze nagyon szépen megfogalmazva, de annyira hülyének nézik az embert, hogy elképesztő, de sajnos párat így is behúznak gondolom. 30f
2020. okt. 14. 17:23
Na azert tuntel el, mert mar eladtak a vesedet?:)
2020. okt. 14. 20:29
2020. okt. 14. 20:33
Kiváncsi volnék hogy ki kattintott kire?
Ez nagyon fontos kérdés?
Fogadjunk hogy először a pasi rád?
Kamu a pasi?
2020. okt. 15. 16:44
Kapcsolódó kérdések: