Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak úgy látatlanban kimernéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy látatlanban kimernétek utazni egy külföldi férfihoz?

Figyelt kérdés
Nem rég megismertem neten egy külföldi férfit és elég gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Normálisnak tűnik, kedves, aranyos és dolgozik rendesen. Idővel szeretne családot alapítani ahogy én is.Szerelmesek lettünk csak az a baj hogy én még is bizonytalan vagyok. Egyrészt egy vadidegen országba vad idegen emberhez kiutazni kicsit durva. Próbáltam már őt elfelejteni de nem ment. Az kattogott az agyamba hogy úgy sem lehet közös jövőm vele. stb de nem tudom sehogy elengedni. Mit csináljak? /N
2020. okt. 12. 21:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
94%
Milyen nemzetiségű a férfi? Nekem egy családtagom nagyon megütötte a bokáját egy ilyen "kapcsolattal". Arab férfihoz semmiképp sem utaznék, és igazából más milyenhez se, max ő jöhetne ide vagy egy semleges helyen találkoznék vele először, ahol sok ember van. De jelenleg egyébként sem lehet utazgatni.
2020. okt. 12. 21:20
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
Látatlanban biztos nem!
2020. okt. 12. 21:20
 3/40 anonim ***** válasza:
Azert egy video chat nem artana...
2020. okt. 12. 21:21
 4/40 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hogy néz ki és küldött hangüzenetet is
2020. okt. 12. 21:23
 5/40 anonim ***** válasza:
90%

Na, ha már tudod, hogy hogy néz ki, és küldött hangüzenetet is, akkor menni kell! Azonnal!

Tökéletes leszel szervdonornak, ha fiatal vagy és nagyjából egészséges.

2020. okt. 12. 21:31
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék.
2020. okt. 12. 21:33
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? A szomszéd városba nem utazgatok pasihoz, utazzon ő, ha akar valamit. Nem hogy másik országba.
2020. okt. 12. 21:35
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert neked nem lesz ott Liam, ha rossz vége lenne.
2020. okt. 12. 21:38
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, nem mernék!

És nem csak arabokhoz nem! Úgy általában sem.

Esetleg dubaji?

2020. okt. 12. 21:39
 10/40 anonim ***** válasza:
91%
Jöjjön ő, Budapesten eltöltenétek egy hétvégét.
2020. okt. 12. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!