Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak úgy látatlanban kimernéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy látatlanban kimernétek utazni egy külföldi férfihoz?

Figyelt kérdés
Nem rég megismertem neten egy külföldi férfit és elég gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Normálisnak tűnik, kedves, aranyos és dolgozik rendesen. Idővel szeretne családot alapítani ahogy én is.Szerelmesek lettünk csak az a baj hogy én még is bizonytalan vagyok. Egyrészt egy vadidegen országba vad idegen emberhez kiutazni kicsit durva. Próbáltam már őt elfelejteni de nem ment. Az kattogott az agyamba hogy úgy sem lehet közös jövőm vele. stb de nem tudom sehogy elengedni. Mit csináljak? /N
2020. okt. 12. 21:16
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy neki vízúm kéne
2020. okt. 12. 21:44
 12/40 anonim ***** válasza:
27%

Én voltam Máltán egy srácnál pár éve. Nem lett köztünk semmi, alkalmi sem. Kicsit furák az ottaniak, hogy őszinte legyek, legalábbis nekem nem jött be az a mentalitás, de nagyon kedvesek, barátságosak egyébként. Ő is volt itt azóta, jóba vagyunk a mai napig. Alapvetően nincs baj az ilyesmivel, de elég erős emberismeret kell, és nem feleségnek kell kimenni :D

Én azelőtt sose láttam tengert, ő meg havat. Win-win. Megismertük kicsit a másik kultúráját, kiszakadtunk a saját kis világunkból. Egy nagyon kellemes élmény volt egyébként.

2020. okt. 12. 21:44
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki vizum kene, akkor tutira felejtos...
2020. okt. 12. 21:47
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem is afrikai. Itt Németországban műsorokat gyártanak arról, hogy a naiv német nők, kimennek Afrikába a fekákhoz, mert “szerelembe” estek a neten, aztán ott a nádkunyhóban kiderül, hogy össze- vissza lopják a szép szőke szerelmeiket és csak a pénzre ment ki az egész.
2020. okt. 12. 21:56
 15/40 anonim ***** válasza:
83%
“Szerelmesek lettünk...” Hogy tudsz olyanba szerelmes lenni, akivel még élőben nem is találkoztál? Nem bántásból, de te látatlanban kialakítottál egy képet az illetőről és ezért vagy annyira oda. Amúgy meg alig ismered, neten keresztül meg bárki, bármit hazudhat.
2020. okt. 12. 21:57
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem utaznék.
2020. okt. 12. 22:06
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Aham. Na pont ez az, hogy neki vízum kell. De ha sikerül bepaliznia téged, gyorsan elvesz, és már nem is kell neki a vízum. Utána irány Nyugat-Európa, te meg öt évet várhatsz, mire el tudsz válni.

Olyan romantikus!

2020. okt. 12. 22:07
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne utazz. Jöjjön ő. szerezzen vízumot.

Amúgy teljesen kizárt ez a nagy szerelem és családalapítás. Ugródeszkának használ Európába.

2020. okt. 12. 22:17
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Vízumosokkal szóba se állj, nem véletlen nehezített a bejutása.
2020. okt. 12. 22:21
 20/40 anonim ***** válasza:
90%

Tele van az internet ilyen csalókkal. Hihetetlen hogy van aki ezt még beveszi mint te kérdező. Ki ne menj. Gondolom pénz is kell neki..jaj te jóéég!

Lehet megöl, elad, elvisz kurvának, pszichopata. Lehet már vannak a pincéjében más nők is. Abszurd komolyan mondom.

2020. okt. 12. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!