Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy látatlanban kimernétek utazni egy külföldi férfihoz?
Én voltam Máltán egy srácnál pár éve. Nem lett köztünk semmi, alkalmi sem. Kicsit furák az ottaniak, hogy őszinte legyek, legalábbis nekem nem jött be az a mentalitás, de nagyon kedvesek, barátságosak egyébként. Ő is volt itt azóta, jóba vagyunk a mai napig. Alapvetően nincs baj az ilyesmivel, de elég erős emberismeret kell, és nem feleségnek kell kimenni :D
Én azelőtt sose láttam tengert, ő meg havat. Win-win. Megismertük kicsit a másik kultúráját, kiszakadtunk a saját kis világunkból. Egy nagyon kellemes élmény volt egyébként.
#11:
Aham. Na pont ez az, hogy neki vízum kell. De ha sikerül bepaliznia téged, gyorsan elvesz, és már nem is kell neki a vízum. Utána irány Nyugat-Európa, te meg öt évet várhatsz, mire el tudsz válni.
Olyan romantikus!
Semmiképpen ne utazz. Jöjjön ő. szerezzen vízumot.
Amúgy teljesen kizárt ez a nagy szerelem és családalapítás. Ugródeszkának használ Európába.
Tele van az internet ilyen csalókkal. Hihetetlen hogy van aki ezt még beveszi mint te kérdező. Ki ne menj. Gondolom pénz is kell neki..jaj te jóéég!
Lehet megöl, elad, elvisz kurvának, pszichopata. Lehet már vannak a pincéjében más nők is. Abszurd komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!