Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat és erasmus külföldi tanulmányút? Hogy menjek ha kapcsolatom van?
Ebbe a kategóriába írok, mert már 20 felett vagyok. Az egyetemen kilehet menni féléves tanulmányútra (erasmus) ra , én kétszer is szeretnék menni 2-2 félévre más országokba. (Emellett vannak rövidebb időintervallumú gyakorlati lehetőégek külföldön)
Jelenleg nincs kapcsolatom de mivan ha lesz párkapcsolatom? Így hogy menjek ki? Régóta nem volt de igazából hiányzik már. Ugyanakkor ezeket az utakat nem szeretném kihagyni, mert tapasztalás, sokat ad az életemhez. Félek ha kapcsolatom lesz kimaradok ezekből
(Félreértés ne essék nagyra becsülöm a kapcsolatot) de mégis vannak kétségeim
Ti ebben a helyzetben mit tennétek?
Menj!!!
Egy pasi miatt se hagyd ki a lehetőséget.
Ha egyetemista vagy, akkor látod hogy mekkora arányuknak nincs kapcsolata pont emiatt, mert még nem állt be az életük egy adott irányba. A legtöbb egyetemista azt se tudja, hogy melyik városban/országban fog majd élni pár év múlva, illetve sokan ingáznak a szülővárosuk és az egyetemvárosuk között, a nyarakat tök máshol töltik (otthon, vagy utazgatnak, vagy dolgoznak máshol, stb).
Ilyen bizonytalanságban sokaknak nincs is tartós kapcsolata ezekben az években. Neked is választani kell, hogy mi kell, nem lehet mindig mindent akarni. Ha 2x2 félévre kimész külföldre, akkor nem fogsz tudni fenntartani egy párkapcsolatot. A távkapcsolatok 90%-a becsődöl és inkább ne akarj arra fogadni, hogy majd te leszel az a 10%.
Mert gondolom lesz kapcsolatom valamikor. Lehet már egy két éve együtt lennénk mikor mennék
És nekem világot látni egy álom....most is azr csinálom
Mondjuk gondolom hasonló partnert is kell keressek hozzá
Szia! Most voltam egy félévet Amerikában csereprogramon és több éves párkapcsolatban vagyok. Nagyon nehéz volt, mert hiányoztunk egymásnak, de ki lehet bírni és nekem legalábbis megérte. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!