Meddig lehet Erasmusra jelentkezni?
Sziasztok, mielött bárki javasolná, megnéztem a honlapot, a googlet, és az előző kérdéseket is, nem vagyok hülye. A probléma a hiányos és/vagy rossz információk... BCE-KTK-ra fogok járni, gólyaként és az Erasmusnak akartam jobban utánanézni, de a honlap nem a legprofibb, íme az infok, amiket találtam, és a kérdések, amiket felvetettek:
2 lezárt félév után lehet kimenni, gondolom tavasszal lehet az őszire jelentkezni és fordítva
Akkor legkorábban a 4.félévemben mehetek ki? (merthogy amikor jelentkeznék az őszire, még nem végeztem a 2. félévvel)
Akkor az első évfolyamnak hogy lehet pályázni? És mikor? És melyik félévvel/ekkel?
2014 nov 28 a pályázat leadás, 2015március 2 az eredményhirdetés határideje (úgytűnik nem gyakran frissítik, én úgy vettem hogy kb minden évben ekkortájt van)
Akkor ezzel a 2015/őszi félévre pályáztak? Vagy még a 2014/tavaszra?
És akkor mikor lehet a másikra pályázni?
De igazából indoklás nélkül is beérem, ha megmondja valaki, hogy mikor lehet jelentkezni egész évre/őszi félévre/tavaszi félévre.
Bónusz kérdés a nagyon okosaknak:
Ha idén fizetősön elvégzek egy évet, tavasszal újrafelvételizem (több ponttal), felvesznek, elismerik az elvégzett tárgyakat(?), akkor utána első vagy másodévesnek fogok számítani?
Köszi előre is
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!