Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy férfi pár hete ismertem meg interneten. A lényeg hogy elég jóban lettünk. Sőt egy elég erős vonzalom alakult ki. A baj az hogy külföldi és nagyon messze vagyunk egymástól és sosem lehetünk együtt,pedig ő próbált biztatni hogy csak türelmesnek kell lennünk és akkor együtt lehetünk, szeretne gyerekeket, családot alapítani stb Ahogy én is nagyon. Én is ebbe az álomba ringattam magam hogy együtt lehetünk stb. de rádöbbentem hogy a távolság elválaszt minket. És ettől annyira bepánikoltam hogy csak úgy letiltottam és úgy érzem ez nem volt fer. Folyamatosan rá gondolok még sírni is szoktam. Lelkiismeret furdalásom van hiszen azt sem érti miért tiltotta le. Úgy érzem muszály tisztáznom vele, ennyit meg érdemel. Ti mit csinálnátok?

#külföldiférfi
2020. szept. 27. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legalább most rájön, hogy kár volt veled terveznie, ha ennyire gyerekes vagy.
2020. szept. 27. 08:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl korrekt dolog csak úgy lelépni.
2020. szept. 27. 08:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom erre már én is rájöttem hogy hülye voltam. Csak nem tudom hogy jó ötlet lenne e vele tisztáznom a dolgot
2020. szept. 27. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet csak én reagálom túl és lehet hogy idővel tényleg együtt lehettünk volna. Idővel Magyarországra szeretne költözni de erre nem hiszem hogy sok esélye lenne.Vízum miatt ha egyáltalán kap meg csomó papírok stb. Azt hallottam hogy hiába van valakinek vízúma meg család házasság stb attól még ugyan úgy kitoloncoltathatják.
2020. szept. 27. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom mit tegyek ez a legrosszabb. És közben meg ő rá gondolok. Annyira szeretnék vele lenni de tudom hogy erre semmi esély.
2020. szept. 27. 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Pedig nálad van a megoldás.

Ha nincs sok esély a valódi kapcsolatra, és te inkább szeretnéd lezárni ezt a kalandot, akkor jól tetted, amit tettél, mivel ennek másképp sosem lenne vége.

Viszont, ha adrenalinnal tölt el a gondolat, hogy küzdj érte és ez fordítva is így van, akkor simán legyőzitek az akadályokat.

Nincs baj a vágyakkal sem, nem mindenki "keresi" a szerelmet.

2020. szept. 27. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak idealizálod őt. Jól tetted, hogy törölted, nem érdemes várni valakire, akinek sem a családját, sem a kultúráját nem ismered belülről.

Sokan azt hiszik, ha interneten megismernek valakit, az ugyan olyan, mintha személyesen is ismernék. Nem, nem ugyan olyan. Ha olyan orszagból való, ahol csak hazasság révén lehet bejutni Európaba, ahol kultúrális, vallási különbségek lehetnek, akkor hanyagolnám a további kapcsolatot. Vannak országok ahol teljesen mások a családi hagyományok, más az értékrendjük, más a világról alkotott képük. Sok nő azt hiszi, ha megismer egy külföldi férfit és egymásba szeretnek, az milyen jó. Nem veszik észre, vagy nem akarják tudomásul venni, hogy két különböző kultúrájú ember nagyon nehezen fog összecsiszolódni. Itt nemcsak a nő-férfi közötti különbséggel kell nap mint nap megküzdeni, hanem sokszor a másik családját, gondolkodását is el kell tudni fogadni.

Szerintem igenis jól tetted, hogy törölted.

2020. szept. 27. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!