Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak úgy látatlanban kimernéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy látatlanban kimernétek utazni egy külföldi férfihoz?

Figyelt kérdés
Nem rég megismertem neten egy külföldi férfit és elég gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Normálisnak tűnik, kedves, aranyos és dolgozik rendesen. Idővel szeretne családot alapítani ahogy én is.Szerelmesek lettünk csak az a baj hogy én még is bizonytalan vagyok. Egyrészt egy vadidegen országba vad idegen emberhez kiutazni kicsit durva. Próbáltam már őt elfelejteni de nem ment. Az kattogott az agyamba hogy úgy sem lehet közös jövőm vele. stb de nem tudom sehogy elengedni. Mit csináljak? /N
2020. okt. 12. 21:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
36%
Mit szívtál öreganyám? 27f
2020. okt. 12. 22:30
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Coviddal, karantennal sulyosbitva?

En a mar ferjemhez ugyan kimentem, na de. Eloszor is talalkoztunk mar Budapesten. Europai orszagba repultem, jegyet kuldott. Es. Volt nalam annyi penz, hogy ha valami nem stimmel, le tudjak lepni.

Komolyan vennem a kerdesed, ha nem volna Covid, igy remelem, nem is igaz. Kulonben orultseg.

2020. okt. 12. 22:34
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlom. Én ilyen sztorit hallottam párat, egy sem végződött jól. Aki szerencsésebb volt, azt csak letojta a srác, mire nagynehezen kivergődött hozzá, időt, pénzt nem kímélve. Rosszabb esetben elrabolhatnak, stb. 30f
2020. okt. 12. 22:45
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ő jöjjön el, ha szeretne téged.

De igazuk van többieknek, ki tudja mit fog csinálni veled...

2020. okt. 12. 23:23
 25/40 anonim ***** válasza:
85%
Eszedbe ne jusson! Még magyarokkal is jobb vigyázni,nem hogy az ilyen vadászokkal.Az összes egy hazug csaló,mindenkit betalálnak.Én még akkor sem mernék vele találkozni,ha ő jönne.
2020. okt. 12. 23:26
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, ami neked kell tole, olyan van itthon is, feherben :D
2020. okt. 13. 00:34
 27/40 anonim ***** válasza:
42%
#26: ...és fele akkora...
2020. okt. 13. 03:07
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Nokent férfihoz nem utaznek elsőként semmiképp sem. Akkor se, ha 20 kmrol lenne szó, idegen országról meg aztan plane nem. Ha nem tud vizumot szerezni, akkor annak oka (koronavíruson kivul, persze), és semmi ertelme olyannal kapcsolatba bonyolodni, aki egy vizumot nem képes biztosítani magának.
2020. okt. 13. 09:27
 29/40 anonim ***** válasza:

Elég merész csaj lehetsz ha ilyenbe bele mész.

Az ilyen hazug emberekkel tele van az internet, nem hallottál meg róla??

Ha ki mész búcsúz el mindenkitől mert soha nem látod majd őket. Ez egy kamu pasi,kamu profil. Mond azt neki hogy anyukaddal és apukaddal mész ki elsőnek, várd meg hogy mit mond az utazás előtt. Ne menj egyedül.

2020. okt. 13. 10:26
 30/40 anonim ***** válasza:

EU-ban élő, EU állampolgár emberrel találkoznék max, HA előtte volt sok videochat. Eszem ágában nem lenne "hozzá" kimenni, foglalnék saját szállást, aztán találkozhatnánk semleges terepen.

Ilyen vízumos történetbe nem mennék bele semmiképp.

2020. okt. 13. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!