Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos/ronda férfi szerelme miért van értéktelenné degradálva és miért van beteges rajongássá nyilvánítva?
Többször megfigyeltem, hogy ha egy ilyen férfi bele merészel szeretni egy nőbe, akkor ő beteges, "rajongó", "stalker".
Velem is ez történik. Nagyon szeretek egy lányt lassan 10 éve, neki 7 éve barátja van. Ahányszor alkalom adódik, például hallok valami sztorit a pasijáról - például, hogy összekaptak valamin, vagy morbid poént mondott-, mindig elmondom, hogy én sokkal kedvesebb lennék, nem tennék ilyet. Azért teszem ezt, mert szeretném, ha minden alkalommal szembesülne vele, hogy külső szerint választott, és lenne, aki sokkal jobban szereti.
De nagyon megsértődik, és néha majdnem ott tartunk, hogy ki akar utáltatni a baráti társaságból, csak a haverjaim nem hagyják, meg ő is végül elvileg "megsajnál". Elvileg miattam nem hozza be a társaságba a pasiját.
Azzal keresztbe teszek, hogy közlöm a tényállást, hogy én nem tennék ilyet? :D
Megkeseredett feminácik vagytok, mert titeket nem szeret senki, gondolom. A nézés és a fantázia pedig egyenesen nemi erőszak, ugye? Nem kell ennyire agymosottnak lenni.
#17. Bagoly mondja verébnek, hogy megkeseredett. Nem tudom, ki sír itt egy 10 éve tartó, viszonzatlan szerelem miatt. Nekem igaz csak 5 éve van szerelmem, de legalább viszonzott az első perctől fogva.
Te is lehetnél boldog, ha nem olyan szekér után futnál, ami nem vesz fel.
Sajnos a szeretetnek, szerelemnek kölcsönösnek kell lennie. Így csak megalázod magad, és elvágod magad attól, hogy boldog legyél - EGY MÁSIK LÁNNYAL.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!