Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az átlagos/ronda férfi szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos/ronda férfi szerelme miért van értéktelenné degradálva és miért van beteges rajongássá nyilvánítva?

Figyelt kérdés

Többször megfigyeltem, hogy ha egy ilyen férfi bele merészel szeretni egy nőbe, akkor ő beteges, "rajongó", "stalker".

Velem is ez történik. Nagyon szeretek egy lányt lassan 10 éve, neki 7 éve barátja van. Ahányszor alkalom adódik, például hallok valami sztorit a pasijáról - például, hogy összekaptak valamin, vagy morbid poént mondott-, mindig elmondom, hogy én sokkal kedvesebb lennék, nem tennék ilyet. Azért teszem ezt, mert szeretném, ha minden alkalommal szembesülne vele, hogy külső szerint választott, és lenne, aki sokkal jobban szereti.

De nagyon megsértődik, és néha majdnem ott tartunk, hogy ki akar utáltatni a baráti társaságból, csak a haverjaim nem hagyják, meg ő is végül elvileg "megsajnál". Elvileg miattam nem hozza be a társaságba a pasiját.

2020. szept. 23. 10:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, ez a szitu egy rémálom. Udvarolt egy srác nekem pont nem volt senkim, adtam neki egy lehetőséget, hogy megismerjem, ez volt vagy 6 éve. Aranyos volt normálisnak tűnt úgy két hétig, ahogy megismertem egyre jobban kirajzolódott az önfényező degenerált birtokló másokat lealacsonyító önsajnáltató jelleme. Megmondtam hogy én nem ismerkednék tovább, nekem ez nem fér bele, a srác ezt nem fogadta el, és tepert tovább a közös ismerősöknek elkezdett terjeszteni mindenfélét, hogy én kidobtam nekem nem kell az ő szeretete, megaláztam, persze az ő nézőpontjából, engem nem hallgatott meg senki, sok ismerősöm átpártolt az ő oldalára. Ha akad is valaki aki megismerne, először a rólam terjedő rémtörténeteket ismeri meg, nem engem. A jelenlegi barátom, akivel egy éve vagyok (munkahelyi kapcsolat) eszem ágában sincs a barátaimnak bemutatni, pont a sz@rkeverés miatt.

Ennek a rémálomnak még mindig nincs vége, mert elvileg ő szeret, ha véletlen találkozok is vele, jön és előadja magát, mit veszítettem vele, és ő megbocsájt és megint legyünk együtt. Az undor fog el tőle, és nem érdekli, az érdekli, hogy birtokoljon az érzéseimet pont lesz@rja, tárgyként kezel, és nem érti miért nem tud megszerezni.

Az a legnagyobb baj, hogy semmit nem tesz, amivel fel tudnám jelenteni, a bűncselekményhez kevés, az idegeimnek pedig sok a "szeretete".

2020. szept. 23. 15:02
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Én elég átlagos vagyok, de soha nem tartotta betegesnek senki, ha szerettem. :D Bár tény, hogy nem hajkurásztam egy nőt még 10 héten keresztül se, ha ő nem kért belőlem.

Az a gond, hogy nem fogod fel az önimádó fejeddel, hogy itt veled van a gond... Az ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok...

2020. szept. 23. 16:24
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
A férfi megérti mit jelent a nem. Legyél kicsit nyitottabb ember, ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat!
2020. szept. 23. 23:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!