Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos/ronda férfi szerelme miért van értéktelenné degradálva és miért van beteges rajongássá nyilvánítva?
Többször megfigyeltem, hogy ha egy ilyen férfi bele merészel szeretni egy nőbe, akkor ő beteges, "rajongó", "stalker".
Velem is ez történik. Nagyon szeretek egy lányt lassan 10 éve, neki 7 éve barátja van. Ahányszor alkalom adódik, például hallok valami sztorit a pasijáról - például, hogy összekaptak valamin, vagy morbid poént mondott-, mindig elmondom, hogy én sokkal kedvesebb lennék, nem tennék ilyet. Azért teszem ezt, mert szeretném, ha minden alkalommal szembesülne vele, hogy külső szerint választott, és lenne, aki sokkal jobban szereti.
De nagyon megsértődik, és néha majdnem ott tartunk, hogy ki akar utáltatni a baráti társaságból, csak a haverjaim nem hagyják, meg ő is végül elvileg "megsajnál". Elvileg miattam nem hozza be a társaságba a pasiját.
Abban mi a sz$arkavarás, hogy egyenesen megmondom, hogy én rendesebb lennék? Már miért lennék megveretve? Nem cigányok vagyunk.
Az, hogy 7 éve együtt vannak, nem jelent semmit, valakit 20 éves házasságban vernek.
"akkor ő beteges, "rajongó", "stalker"."
Nem azért, mer tátlagos vagy, hanem mert 10 éve tart és olyan nőbe, akinek 7 éve párja.
Na ez a beteges.
"ha minden alkalommal szembesülne vele, hogy külső szerint választott, és lenne, aki sokkal jobban szereti."
Mi f.szért hiszik egyesek, hogy valaki jobban néz ki náluk, akkor tuti, hogy a kinézete miatt választották. A te esetedben pl. a beteges viselkedésed visszataszító.
Miért nem hagyod szerencsétlen lányt békén?
Miért, szerinted nem beteges, hogy 10 év alatt még csak meg sem próbáltál továbblépni? Ráadásul úgy, hogy 7 éve már párkapcsolata is van a nőnek?
Nem az a baj, hogy átlagos vagy, hanem az, hogy tényleg beteges szintre tolod a reménytelen szerelmet. Ezen nincs mit szépíteni.
Hidd el, sokkal szebb életed lesz, ha hagyod ezt a lányt, és megismerkedsz más emberekkel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!