Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rettenetes visszautasításon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetes visszautasításon vagyok túl, elmesélem lenn. Ti hogy látjátok? Jobb, ha kicsit bunkózok? 24/N

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy megismertem ezt a férfit, randiztunk. Én már totál belezúgtam, kedves volt, okos, külsőre is megmozgatta a fantáziámat. Csók már csattant el, de semmi több. Tehát pár randin voltunk túl, ami alatt ismerkedtünk, és ma a randi végén lekoptatott. Olyan rossz, olyan szívbemarkoló érzés volt... Azt mondta, hogy sajnálja, de nem lett belém szerelmes, ezért nem akarja folytatni. Érveltem, hogy még találkozhatnánk párszor, hátha majd kialakul, de mondta, nem szeretné, mert korábban ennyi idő alatt már rég szerelmes lett, irántam viszont nem alakultak ki az érzései, és ha újra randizna velem, akkor az velem szemben nem lenne korrekt, mert hitegetne... Pedig én mit meg nem adtam volna. Kérdeztem mi az oka, azt mondta szép vagyok, kedves vagyok, szimpatikus, szinte semmi rosszat nem tud rólam mondani, de akkor sem alakultak ki benne az érzések. Végül is azt mondta, talán pont azért, mert ennyire jó vagyok, ennyire kedves, túl ideális. Mi ezzel a baj? Ha ennyi jót mond? Azt mondta, hogy pl. az első barátnőjével rengeteget vitatkoztak, sőt, veszekedtek, mégis szerelmes volt. A második barátnőjével, akivel meg sokáig volt együtt, ő egy nagyon vagány, kemény csaj volt, akihez fel kellett nőnie, különben megette volna reggelire. És hogy mindketten kihoztak belőle valamit, mindkét esetben volt valami plusz, amitől szerelmes lett, és ezt a pluszt nagyon nem érzi velem... Hogy jó vagyok, de túlzottan jó, hogy pont ettől lapos a viszony köztünk, nincs tűz. Nem értem, bunkóznom kellett volna, akkor jó lennék? Azt is mondta, hogy szerinte benne van a hiba, meg hogy biztos hogy bárki is lesz majd a párom, az nagyon szerencsés lesz, de ő ilyen elcseszett, aki nem lesz szerelmes egy ilyen kedves lelkű lányba... Nem értem, nagyon rossz. Hazáig sírtam, nagyon szíven ütött, mert én már 100%-nak vettem, hogy összejövünk, kicsit már úgy is tekintettem, hogy együtt vagyunk. Én belé olyannyira szerelmes voltam, nyilván friss, szóval még mindig az vagyok, hogy csak na. Azt éreztem, hogy most találtam meg az Igazit, hogy most ért révbe a magánéletem... Erre ez...
2020. szept. 11. 01:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
45%

"Nem rúgtam bele, hanem leírtam a tényeket."

Egyáltalán nem biztos, hogy a lényeket írtad, mert nem tudhatjuk ennyiből.

"Az undorító, hogy milyen kamu szövegekkel próbáltok neki hazudni"

Milyen kamu szövegekkel? :) Mert azok tényleg tények, amiket én írtam, hogy velem is volt ilyen, aztán másik, még jobb pasinak meg kellettem, valamint meg nekem is volt olyan srác, aki minden téren megfelelt, aztán mégsem vonzott. Lehet, hogy neked nem ismeretes dolog, de vannak emberek, akik sokrétű tapasztalatokkal rendelkeznek, és nemcsak ugyanezt a dühös sablont tudják csak hangoztatni, hanem tudják, hogy nem ilyen fekete-fehér a dolog.

Az egyetlen normális tanács, hogy lépjen tovább, majd lesz olyan, akivel klappolnak.

"Amikor szerencsétlen srácok írnak ki kérdéseket a bénázásukról, akkor hol vagy te és a hozzád hasonlók? Őket lazán szétoltják és lelúzerezik, de valahogy ott max 1-2 hasonló kaliberű srác tűnik csak fel védeni őket."

Ha ugyanilyen stílusban jönne kérdés sráctól, ugyanúgy bevédeném, és ugyanúgy leírnám, hogy velem is volt ilyen, és mindkét oldalon álltam már.

Csak akkor oltom szét, ha nőgyűlölő szövegekkel köti egybe a hasonló kérdést.

2020. szept. 11. 09:22
 22/30 anonim ***** válasza:
61%

Azert ferfikent az ember gyakran el at ilyet megsem rinyal nonstop.

Keep calm and move on!

2020. szept. 11. 09:24
 23/30 anonim ***** válasza:
63%
Én azt tudom neked erre mondani, hogy sajnos van ilyen, amikor az egyik fél részéről nem alakulnak ki az érzelmek... millió oka lehet. Szerintem kénytelen leszel lenyelni ezt, DE biztos vagyok benne, hogy hamarosan találsz magadnak olyan férfit, aki ilyen értelemben ( személyiség)jobban passzol hozzád. Sok sikert kívánok...
2020. szept. 11. 10:12
 24/30 anonim ***** válasza:
82%

Nincs kémia és kész, nem kell túlgondolni.

Ne bunkózz ezt követően sem, ami szép és jó benned azt őrizd meg és majd lesz aki értékeli.

2020. szept. 11. 11:19
 25/30 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem bunkozzal nyugodtan minden kannal, es aztan sirjal majd 30 evesen is hogy a kutyanak sem kellesz. Sok sikert.
2020. szept. 11. 11:21
 26/30 anonim ***** válasza:
90%
Amikor valóban megtalálod az igazit, nevetsz egy jót magadon h emiatt miért voltál ennyire szarul :)
2020. szept. 11. 11:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi a baj.

Több randi sem garancia semmire. Sőt, még a szex sem. Időben szólt, hogy ne strapált tovább magad. Esetleg észre is vette, hogy beleestél.

Szerintem korrekt volt a srác, nem fektetett le előtte.

Még sok ilyen csalódás fog érni az életben, kár bőgni miatta.

2020. szept. 11. 11:33
 28/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem korrekt volt a pasi, nem nagyon van mit belekötni. Ezt el kell fogadni, az érzelmek nem mennek automatikusan kommandóra. Mást nem tudsz, mint továbblépni. Pár hét és el is felejted. Tapasztalat, volt egy ugyanilyen szitum. Májusabn volt, rossz volt nagyon 2 hétig, aztán most már csak tanulságként el van rakva a kispolcra.
2020. szept. 11. 12:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy fáj. Viszont nem hiszem, hogy veled lenne a baj, meg hogy nem vagy elég "bunkó". Annyiban mondható részedről "hiba", hogy túl hamar elkezdtél kötődni hozzá, túl hamar elkönyvelted ezt az egészet kapcsolatban - vagy valami kapcsolat-kezdeménynek, valószínűleg túl hamar kitárulkoztál neki, de úgy gondolom, hogy előzetesen semennyire nem ismertétek egymást. De lehet, hogy te ilyen típus vagy, hogy hamar kötődsz, nem tudom.

Velem is sokszor volt, hogy belezúgtam valakibe, a másik nem érzett többet (mondjuk én nem randizok ilyen hamar). Ez van, akkor nem voltatok egymásnak valók. Hidd el, kevésbé sérülsz így, mintha mondjuk összejöttök és pár év múlva megcsal..

2020. szept. 11. 16:09
 30/30 anonim válasza:
39%
Az, hogy téged tökéletesnek ír le és hogy benne van a hiba, azt mutatja, hogy nem szeretne megbántani. Nem azért szakitott veled/ koptatott le, mert nem jossz be neki, csak van, ahol megvan az a bizonyos szikra, mashol meg nincs. Erre nincs recept. Tenyleg csak a ket emberen all. Az is lehet hogy veszekedtek, megőrjítitek egymast, megis oda vagytok egymasert. Ezt el kell fogadnod. Egyszer osszejon, maskor meg nem. Sajnos nincs ezzel mit tenni. Sajnalom, hogy nem tudok biztatobbat mondani, de nem tudod befolyasolni, hogy valaki szeressen🙁
2020. szept. 12. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!