Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előbb visszautasít, utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előbb visszautasít, utána meggondolja magát? Mennyire hiteles? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Van közöttetek olyan, aki szeretett volna egy fiútól / lánytól valamit, tett is az ügy érdekében (randira hívta, beszélt az érzéseiről), de a kiszemeltje elutasította, aztán mégis összejöttek?

Egy közeli ismerősöm így jött össze a barátnőjével, korábban szerelmet vallott neki, kikosarazták, egy darabig nem beszéltek, aztán a lány közeledni kezdett és mivel a srác szerelmes a lányba, rárepült rögtön. Néhány hónapja együtt vannak. Nyilván a sráccal madarat lehet fogatni. De én egy kicsit féltem, hogy csalódás lesz a vége.

Mennyire lehet hiteles egy olyan ember, aki előbb elutasít, aztán mégis össze akar jönni veled? Jártatok már így? Ha igen, hogyan alakult a kapcsolat, mi volt az előzménye?

2020. máj. 12. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha nincs ló, jó a szamár is.
2020. máj. 12. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy az első írja!
2020. máj. 12. 22:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Dettó ez ugrott be. :/ De kicsit árnyalnám a képet: a lánynak párkapcsolata volt, mikor elutasította az ismerősömet. Aztán a csaj szakított, elvileg pont emiatt a srác miatt és úgy kereste meg. De nekem ez az egész büdös, lehet ebből még visszatáncolás akár. Én egy ilyenbe nem mennék bele. Ezért vagyok kíváncsi, járt-e vki hasonló cipőben?
2020. máj. 12. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerelmet vallott neki és még csodálkozik, hogy kikosarazták? Legjobb esetben is megijedt a csaj, hogy kvázi idegen srác lerohanja az érzelmeivel.

A probléma az, hogy ez a helyzet nem változott. Attól, hogy együtt vannak még ugyanúgy kihasználhatja a srácot. Tudja, hogy szerelmes belé és nem kell semmit tennie a kegyeiért.

2020. máj. 12. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is a ló nincs, jó a szamár is eset ugrott be elsőre. Valahogy kissé furcsa nekem ,hogy pont emiatt a srác miatt szakított, biztos hogy ő szakított egyáltalán ?

Egy darabig nem beszélnek aztán, hirtelen előkerül a csaj. Nekem az ilyen esetek mindig gyanúsak egy kicsit

2020. máj. 13. 05:47
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Csak hülyíti a csaj a srácot. Kihasználja, amíg nem talál egy jobb képűt.
2020. máj. 13. 07:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nahát. Végre egy nő, aki nem gerinctelen, nem csal. Előbb kilép a párkapcsolatból, lezárja, majd megkeresi azt, aki elindította benne ezt a folyamatot. És rögtön gyanús! Ha csalt volna, ribi lenne. Ilyen helyzetben mégis mit kell tenni, könyörgöm?
2020. máj. 13. 09:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 Túl szép, hogy igaz legyen :)
2020. máj. 13. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak hülyíti, de addig is van kéznél punci 😊
2020. máj. 13. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van rajta sapka, vagy nincs rajta sapka.....
2020. máj. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!