Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetes visszautasításon vagyok túl, elmesélem lenn. Ti hogy látjátok? Jobb, ha kicsit bunkózok? 24/N
De mit akarsz bunkozni? A srac lezarta, nem fog keresni.
Amugy az eg mentsen meg az ilyen tapados noktol.
Kérdező: nehogy azt gondold, vagy ostorozd magad, hogy valamit rosszul csináltál, vagy nem nyújtottál eleget, jézusom...
Aki ezeket a “top pasi”, “nem nyújtottál eleget”, meg őszintének szánt szurkálàst ideböfögte, teljesen a rosszindulatú, visszautasított incel stílust képviseli, úgyhogy a válasza hiteltelen.
Hogy mi lehetett valójában?
Lehet, hogy valami mégsem tetszett neki, de nem volt pofája őszintén megmondani, vagy valóban csak kalandozni akart, és ilyen szempontból a rendes lányok tènyleg problémásak, úgyhogy inkább keresett olyat, aki komolytalanabb, vagy tényleg az van, amit mond, (egyébkènt ez sajnos létező jelenség, én is tapasztaltam, hogy milyen siralmasan elcseszett sok mindenki nemtől függetlenül) hogy neki attól van tűz egy kapcsolatban meg plusz, hogy balhéznak, bele van ültetve egy hintába mindkettő folyamatosan, és ezt a pluszt az állandó bizonytalanság és dràma adja.
Nagyok sokan vannak ilyen kapcsolatban, és nem esik le nekik, hogy ez úgy sz*r, ahogy van, mert tényleg elcseszettek. Ezt hozzák otthonról, ez a biztonságos f*s, amit ismernek, ehhez szoktak, és minden más idegen. Ha tènyleg ez van, sajnos hagyni kell a francba, mert aki ennyire sérült, az ezeket nem làtja át sajnos, és lehet, hogy nem is fogja soha.
De te semmiképp ne gondold, hogy nem voltál elég jó, vagy nem nyújtottál eleget.
Ezért vagy azért, de nem illettetek össze, úgy tűnik.
Ja, és akinek a bunkóskodás és egyéb játszmák jönnek be, azt rég megette a fene, hülyét is kapnál tőle kapcsolatban, ha te nem vagy ilyen primitív, mert ez konkrétan az...
12 voltam.
A rideg valóság az, hogy annyira sem tetszettél neki, hogy egyszer-kétszer megdugjon. Abban igaza van itt a többségnek, hogy veled semmi baj nincsen.. Majd más pasiknak tetszeni fogsz. A srác egyébként korrekt volt, mert szép szöveggel rázott le.
Te pedig egy helyes lány vagy, fogsz még sok pasinak tetszeni.
Ne magadban keresd a hibát.
Tudomásul kell venni, hogy egyik ember ilyen, a másik olyan.
Egyik benned ébreszt érzelmeket, a másikban te nem.
Máskor meg fordítva.
Aztán egyszer csak, mikor nem is gondolod,
valakivel találkozol, és egyszerre csap belétek a villám,
és megszületik a közös áramkör.
Türelem, szerelmet terem.
Amúgy így látatlanban kb az exemre illik ez a leírás.
Az előző barátnőjével ölték egymást, velem elég sok évet együtt volt és felnézett rám, "vagány" vagyok meg "erős", haladtam az életben de ő nem.
Csam remélni tudom, hogy nem róla van szó, mert ő még ott tart, hogy hónapok múltán is nekem írogat és hol azzal akar szivatni, hogy van valakije, aztán persze letagadja hogy nem igaz.
Ha nem is róla van szó, sok ilyen szaladgálhat még, aki nem dolgozta fel még a szakítást, de elkezd ismerkedni, mert nem bír meglenni egyedül.
Én is ismerkedtem azóta, de nem mozgatott meg az illető, csak az exem járt a fejembem, pedig minden szuper lehetett VOLNA.
de még érzelmileg nem állok készen, mert folyton az ex jár a fejemben annak ellenére, hogy egy seggfej lett...
Lehet, hogy a te kiszemelted is hasonló okokból táncolt vissza, azt hitte már menni fog és talált valakit, aki megmozgatja és felejthet, de rajott, hogy még nem áll készen.
És szerintem sajnos ha nincs meg a kölcsönös vonzalom, az a + valami, a szikra, akkor ez a későbbiekben is felejtős..
Örülj, hogy az elején kiderult és legalább őszinte volt veled, ne ölj ebbe több energiát meg időt, mert ha mégis belemenne egy kapcsolatba veled, az nem lenne az igazi, nem lenne teljes, szerelem nem lenne belőle és hónapok/évek múlva megjobban serulnel, mert nem ő neked az igazi.
Nem vagy neki elég, de nem veled van a baj, csak ő nem téged keres, és te sem őt, hidd el.
Ezzel mi a gond ? Ilyenből mi férfiak életünk során több 100at kapunk, azt tullepunk rajta te meg most még regényt is írsz. Nem akar téged, nem vagy neki megfelelo ennyi.
Mi ezen a bonyolult ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!