Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rettenetes visszautasításon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetes visszautasításon vagyok túl, elmesélem lenn. Ti hogy látjátok? Jobb, ha kicsit bunkózok? 24/N

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy megismertem ezt a férfit, randiztunk. Én már totál belezúgtam, kedves volt, okos, külsőre is megmozgatta a fantáziámat. Csók már csattant el, de semmi több. Tehát pár randin voltunk túl, ami alatt ismerkedtünk, és ma a randi végén lekoptatott. Olyan rossz, olyan szívbemarkoló érzés volt... Azt mondta, hogy sajnálja, de nem lett belém szerelmes, ezért nem akarja folytatni. Érveltem, hogy még találkozhatnánk párszor, hátha majd kialakul, de mondta, nem szeretné, mert korábban ennyi idő alatt már rég szerelmes lett, irántam viszont nem alakultak ki az érzései, és ha újra randizna velem, akkor az velem szemben nem lenne korrekt, mert hitegetne... Pedig én mit meg nem adtam volna. Kérdeztem mi az oka, azt mondta szép vagyok, kedves vagyok, szimpatikus, szinte semmi rosszat nem tud rólam mondani, de akkor sem alakultak ki benne az érzések. Végül is azt mondta, talán pont azért, mert ennyire jó vagyok, ennyire kedves, túl ideális. Mi ezzel a baj? Ha ennyi jót mond? Azt mondta, hogy pl. az első barátnőjével rengeteget vitatkoztak, sőt, veszekedtek, mégis szerelmes volt. A második barátnőjével, akivel meg sokáig volt együtt, ő egy nagyon vagány, kemény csaj volt, akihez fel kellett nőnie, különben megette volna reggelire. És hogy mindketten kihoztak belőle valamit, mindkét esetben volt valami plusz, amitől szerelmes lett, és ezt a pluszt nagyon nem érzi velem... Hogy jó vagyok, de túlzottan jó, hogy pont ettől lapos a viszony köztünk, nincs tűz. Nem értem, bunkóznom kellett volna, akkor jó lennék? Azt is mondta, hogy szerinte benne van a hiba, meg hogy biztos hogy bárki is lesz majd a párom, az nagyon szerencsés lesz, de ő ilyen elcseszett, aki nem lesz szerelmes egy ilyen kedves lelkű lányba... Nem értem, nagyon rossz. Hazáig sírtam, nagyon szíven ütött, mert én már 100%-nak vettem, hogy összejövünk, kicsit már úgy is tekintettem, hogy együtt vagyunk. Én belé olyannyira szerelmes voltam, nyilván friss, szóval még mindig az vagyok, hogy csak na. Azt éreztem, hogy most találtam meg az Igazit, hogy most ért révbe a magánéletem... Erre ez...
2020. szept. 11. 01:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Lehet, beijedt.
2020. szept. 11. 01:06
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg lesz masik. A srac korrekt volt, nem akart kihasznalni. Most jobb lett volna, ha parszor megdug, es utana lep le?
2020. szept. 11. 01:11
 3/30 anonim ***** válasza:
15%

Szóval volt egy top pasi, akibe beleestél. A helyzet az, hogy egyszerűen nem nyújtottál neki eleget. Az összes többi valószínűleg mellébeszélés és csak mondott valamit, mert nyaggattad.

Ha ezt férfiként csináltad volna, már rég zaklatónak lennél tartva.

2020. szept. 11. 01:15
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Valószínű nincs még túl az előző kapcsolatán és semmi gond nincs veled. De olyan is van, hogy valóban hiányzik az a plusz. Az is lehet, hogy csak egy kis kalandot keresett, de te annyira szerelmes lettél, hogy úgy érezte, nehezen mászik ki ebből, ha elkezdi veled és ezért inkább lelépett. Sok ilyen van. Azért undorítóak, mert már az elején is tudják, hogy XY csajba ose tudnának beleszeretni, de pár menetre felszednék, és ilyenkor jön az, ha a kislány ettől full szerelmes lesz, hogy inkább dobbantanak. Pár menetre nem kell nekik problémás eset. Szóval nehogy szentté avassátok, nem feltétlen korrekt volt ez a pasi.
2020. szept. 11. 01:20
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

# 3 Undorító, ahogy próbálsz belerúgni a kérdezőbe, ráadásul még csak nem is biztos, hogy igazad van. Pl. én is kaptam már hasonló visszautasítást, szintén jó pasitól, de aztán egy még nála is jobb pasi mégis belém szeretett, neki elég vagyok igencsak régóta (ő a párom). A fordítottjára is volt példa. Volt egy külsőre piszok helyes, pont számomra ideális srác, aki ráadásul rendes volt, intelligens, teljesen jól éreztem magam vele, órákig tudtunk esténként sétálni is beszélgetni, aztán mégsem alakult ki bennem barátságon kívül semmi. Csókolóztunk, és közben semmit nem éreztem, szinte untam magam, pedig kívül-belül tetszett a srác. De valami mégis hiányzott, ami meg a páromban azonnal megvolt.

Kérdező, annyit tudok mondani neked is, hogy sajnos van ilyen. Tudom, hogy nem hiszed most még el, de lesz jobb.

2020. szept. 11. 01:37
 6/30 anonim ***** válasza:
23%

#5: Semmi undorító nem volt abban, amit írtam. Nem rúgtam bele, hanem leírtam a tényeket. Az undorító, hogy milyen kamu szövegekkel próbáltok neki hazudni. Úgyis lefog esni neki a lényeg, csak így hamarabb, mintha még 10-20 ilyen pasis ügye lenne.

A többi részét nem értem... Hol írtam, hogy a kérdező nem néz ki jól vagy nem tud mit nyújtani? Azt írtam, hogy nem tudott NEKI eleget nyújtani. Ennyi. A többi belemagyarázása simán a saját frusztrációidról szól és nem az én válaszomról.

(Egyébként volt már egy hasonló szitu. Ott el lettem szidva mindennek. Aztán, rá pár napra rám írt a kérdező, hogy sajnálja, átgondolta és igazam volt. Örült annak, hogy végre valaki normálisan kezelte és nem üvegburokban.)

Bónuszkérdés: Amikor szerencsétlen srácok írnak ki kérdéseket a bénázásukról, akkor hol vagy te és a hozzád hasonlók? Őket lazán szétoltják és lelúzerezik, de valahogy ott max 1-2 hasonló kaliberű srác tűnik csak fel védeni őket. Női kérdéseknél meg tuti, hogy pár perc alatt jön valaki, aki teljesen félremagyarázza a választ.

2020. szept. 11. 01:47
 7/30 anonim ***** válasza:
14%
#6 Persze, klasszik kettosmerce es white knight effektus, mit is varsz...
2020. szept. 11. 01:50
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sincs túl az exen.

+ velem is volt már olyan, hogy minden klappolt volna, mégsem volt meg az a "valami".

Bár szerintem ez első talin kiderul, én utána nem találkoztam az illetovel.

Bár én nő vagyok

2020. szept. 11. 05:27
 9/30 anonim ***** válasza:
93%
A szerelem nem úgy működik, hogy az legyen már belém szerelmes, akit én akarok, hogy az legyen.
2020. szept. 11. 06:14
 10/30 anonim ***** válasza:
15%

Jol megalaztad magad. Egy normalis no az ilyet tudomasul veszi, korona megigazit, es tovabb.

Te meg erzelmi dolgokban ervelni kezdtel, kerlelted... Ez annyira gaz.

2020. szept. 11. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!