Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetes visszautasításon vagyok túl, elmesélem lenn. Ti hogy látjátok? Jobb, ha kicsit bunkózok? 24/N
Szóval volt egy top pasi, akibe beleestél. A helyzet az, hogy egyszerűen nem nyújtottál neki eleget. Az összes többi valószínűleg mellébeszélés és csak mondott valamit, mert nyaggattad.
Ha ezt férfiként csináltad volna, már rég zaklatónak lennél tartva.
# 3 Undorító, ahogy próbálsz belerúgni a kérdezőbe, ráadásul még csak nem is biztos, hogy igazad van. Pl. én is kaptam már hasonló visszautasítást, szintén jó pasitól, de aztán egy még nála is jobb pasi mégis belém szeretett, neki elég vagyok igencsak régóta (ő a párom). A fordítottjára is volt példa. Volt egy külsőre piszok helyes, pont számomra ideális srác, aki ráadásul rendes volt, intelligens, teljesen jól éreztem magam vele, órákig tudtunk esténként sétálni is beszélgetni, aztán mégsem alakult ki bennem barátságon kívül semmi. Csókolóztunk, és közben semmit nem éreztem, szinte untam magam, pedig kívül-belül tetszett a srác. De valami mégis hiányzott, ami meg a páromban azonnal megvolt.
Kérdező, annyit tudok mondani neked is, hogy sajnos van ilyen. Tudom, hogy nem hiszed most még el, de lesz jobb.
#5: Semmi undorító nem volt abban, amit írtam. Nem rúgtam bele, hanem leírtam a tényeket. Az undorító, hogy milyen kamu szövegekkel próbáltok neki hazudni. Úgyis lefog esni neki a lényeg, csak így hamarabb, mintha még 10-20 ilyen pasis ügye lenne.
A többi részét nem értem... Hol írtam, hogy a kérdező nem néz ki jól vagy nem tud mit nyújtani? Azt írtam, hogy nem tudott NEKI eleget nyújtani. Ennyi. A többi belemagyarázása simán a saját frusztrációidról szól és nem az én válaszomról.
(Egyébként volt már egy hasonló szitu. Ott el lettem szidva mindennek. Aztán, rá pár napra rám írt a kérdező, hogy sajnálja, átgondolta és igazam volt. Örült annak, hogy végre valaki normálisan kezelte és nem üvegburokban.)
Bónuszkérdés: Amikor szerencsétlen srácok írnak ki kérdéseket a bénázásukról, akkor hol vagy te és a hozzád hasonlók? Őket lazán szétoltják és lelúzerezik, de valahogy ott max 1-2 hasonló kaliberű srác tűnik csak fel védeni őket. Női kérdéseknél meg tuti, hogy pár perc alatt jön valaki, aki teljesen félremagyarázza a választ.
Szerintem sincs túl az exen.
+ velem is volt már olyan, hogy minden klappolt volna, mégsem volt meg az a "valami".
Bár szerintem ez első talin kiderul, én utána nem találkoztam az illetovel.
Bár én nő vagyok
Jol megalaztad magad. Egy normalis no az ilyet tudomasul veszi, korona megigazit, es tovabb.
Te meg erzelmi dolgokban ervelni kezdtel, kerlelted... Ez annyira gaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!