Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 27 éves vagyok és azt hiszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves vagyok és azt hiszem beleszerettem egy 40 éves nőbe. Mit tegyek? Működhet a dolog?

Figyelt kérdés

2020. aug. 21. 17:06
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Melyik együttes? Biztos valami ezer éves.
2020. aug. 22. 11:48
 22/36 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod mit jelent, akkor nem tudod, de ezek alapvető dolgok, szóval először ezeket kéne magadba tisztáznod, és utána elgondolkodni, hogy képes vagy e elköteleződni ezzel a nővel. Egyébként tanulj meg olvasni, írtam, hogy ha egyfelé néztek és nem kezdi ki a kapcsolatotokat a környezetetek, akkor no problem, hol itt a bunkózás. Utána meg elmagyaráztam, pár szóval mit jelent az egyfele nézés, de ha ezzel nem vagy tisztába, akkor ezek alapján nem is nagyon komolyak a szándékaid, megszeretni a szomszéd Juliska nénit is meg lehet, mint embert.

De itt komoly érzésekről van szó, ha az a nő komolyan gondolja veled, és te csak ímmel-ámmal azt mondod, talán megszeretted, akkor az a nő nagyot fog csalódni, miután te rájössz, hogy Mariskát szereted, aki 27 éves. Viszont ezzel egyenértékűen vesztegetted az idejét a 40 éves hölgynek, aki már nem ér rá, nem úgy mint pl. Mariska.

Ez nem olyan mint egy szerszám vagy eszköz, az ember x idő után megtanulja melyik szerszám mire való, a kapcsolat viszont egészen más kérdés. Ott nem mondhatod azt, hogy bocs akkor nem tudtam még, hogy neked majd Mariska kell.

Viszont a szerszámnál egy vevő mondhatja ezt, miután utána olvasott az eladónak, mert ezzel az eladónak is segít, mert meg tudja fogalmazni, hogy mire van szüksége, és nem az eladónak kell kibarkóbáznia a vevőtől. Bár egy nagyon türelmes eladó még mosolyogva ebben is segít.

De szerintem értelmetlenek a szimbolikus példáim a számodra, mert sértésnek veszel mindent. Pedig nem az!

2020. aug. 22. 11:56
 23/36 anonim ***** válasza:

:) Annyira őskori, hogy 2010-ben alakult ez az együttes, külföldiek, de lényegtelen a számodra, mert nem ez a kérdés. Csak egy példát írtam, hogy ez a szó világ viszonylatba is köztudatba van.

Az már más kérdés hogy azóta mindenki ment a maga útján az együttes tagjai.

2020. aug. 22. 11:59
 24/36 A kérdező kommentje:
Ha a nevét írtad volna le az együttesnek többre mentem volna vele, de oké.
2020. aug. 22. 12:00
 25/36 anonim ***** válasza:
* Ott nem mondhatod azt, hogy bocs akkor nem tudtad még, hogy neked majd Mariska kell.
2020. aug. 22. 12:00
 26/36 anonim ***** válasza:
Nem értem mi köze a kérdésednek az együtteshez. Neked ez abból a szempontból lényegtelen, mivel nem ez volt a kérdés, hogy egyfelé nézés mit jelent. Én ezen dologra reflektáltam. Neked az a kérdés, hogy amit érzel tényleg elköteleződött szerelem vagy sem.
2020. aug. 22. 12:02
 27/36 A kérdező kommentje:
Hol??😅
2020. aug. 22. 12:02
 28/36 anonim ***** válasza:

Mire írtad hogy "hol"

Javítottam a példám, mert elírtam a Mariska példát, mert ugy értelmezve neked lenne necces, mert ilyen formában ahogy elírtam először, ott ugye nem neked kell a Mariska, hanem a 40 éves nőnek, ezért javítottam gyorsan az elírást, mert észrevettem, hogy elírtam.

Na én nem fecsérlek több időt a kérdésedre, amúgy 1-esnek van igaza, ha így lenne, akkor nem itt kérdeznéd!

2020. aug. 22. 12:06
 29/36 A kérdező kommentje:
Ugyanazt írtad amit a 22-es válaszban,de abból sem derült ki hogy hol mondjam hogy nem tudtam hogy Mariska fog nekem kelleni. Meg azt se tudom ki az a Mariska.
2020. aug. 22. 12:14
 30/36 anonim ***** válasza:

Hasztalan nem tudod vagy nem akarod megérteni a fiktiv példákat, amik a kérdesed kapcsán vetődtek fel. Én már abban is kételkedek hogy te pesti tanult ember vagy, ha nem érted a szimbolikus példákat.

Egyébként nem ugyanaz a mondat.

Itt is él az a mondat, hogy nem mindegy hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit. Csak egy betű eltérés.

Olvasd újra a javításban a "tudtam" szót "tudtadra javítottam mert egy szó elirásból könnyen azt feltételezték volna hogy a 40 éves nő biszexuális ezért gyorsan javítottam amit dunszt nem értettél meg, se így, se úgy.

2020. aug. 22. 13:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!