Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves vagyok és azt hiszem beleszerettem egy 40 éves nőbe. Mit tegyek? Működhet a dolog?
Működhet, ha egy határozott férfi vagy, aki tudja mi kell a nőnek.
Esetedben azonban jelenleg nem működhet, mert ha az lennél, nem tetted volna fel ezt a kérdést.
Bár írtam, hogy 2-essel értek egyet, mert átlagban a nagyobb korkülönbséggel előbb utóbb lecserélik a nőt egy fiatalabbra, de vannak példák amik ezt cáfolják, csak hát ahhoz a példákhoz kell tartozz, akiknek a nagy korkülönbségű párjuk az igazi.
Bezzeg ahol a pasi javára nagyobb a korkülönbség az meg már manapság elfogadott tény.
Szóval egy idősebb nő fiatal felnőtt férfi kapcsolatnál helytől függő, de ott ha egyfele néznek kérdés, hogy a környezetük nem-e akarja megtépázni a kapcsolatukat, ami tulajdonképpen két ember magánügye.
Szerintem a 13 év még nem sok, de kérdés mennyire néztek egyfelé, mennyire szeretitek egymást, és mennyire erős a kapcsolat, és mennyire erős a nő és mennyire erős vagy te, hogyha bántanának titeket ezért, akkor is kitart a kapcsolatotok, illetve, hogy x év múlva imádni fogod e mikor már pl. 60 éves lesz, akkor is te 47.
Ezeket jó tisztáznod magadban mielőtt kezdeményeznél nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!