Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves vagyok és azt hiszem beleszerettem egy 40 éves nőbe. Mit tegyek? Működhet a dolog?
Azért ennyire nem lehetsz érthetetlen!
Hogy egy a célotok, ugyanúgy gondolkodtok, ugyanolyan a világ nézetetek, ugyanolyan az erkölcsi normátok, és lehetne sorolni.
Magyarán kis piszlicsálé noname problémán nem kezdesz el hisztizni,míg a másik a falra mászik tőled, nem kezded el hibáztatni a másikat egy-egy felmerülő problémakor, pláne ha nem is hibás az illető, és nem vezeted le rajta a munkahelyi vagy az egyéb feszültséged, magyarán nem lakod le a másikat, mint egy hülye proli, hanem férfi vagy minden téren, és itt ne az ágyra gondolj, és ne is arra, hogy te vagy a macsó proli pasi, hanem a türelmes, megértő, a problémákat nyugodtan megoldó típus, EQ és IQ-val megáldva.
Egy 40 éves nő már nem ott tart mint 13 évvel ezelőtt, azért ezzel jó ha tisztában vagy.
Ugyan miért ne működhetne. Pasiknál jó a 30-al idősebb, nőknél 12 se? Ő még évekig simán szülhet, akár 50 ig is így családotok is lehet. Ha meg nem
akarnátok, vagy csak 1-et, akkor pláne.
Nem bunkóztam, alapvető dolgokkal nem vagy tisztába, és szerintem ezek alapján a nőt sem szereted! Van valami érzésed irányába és ennyi. Felelősség? Ezt a szót tudod mit jelent? Na amit írtam szót kb ugyanaz a szóhasználat a köznyelvbe, köztudatba.
De egyébként egy együttes is használta ezt a szót, hogy kifejezzék, hogy igyekeznek egyfele nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!