Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tönkre tettem a kapcsolatom,ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre tettem a kapcsolatom,hogyan tudom helyre hozni ?

Figyelt kérdés

Nehéz...az anyukám egy terrorista ,egy önző nő,aki teljesen rám telepedett,és addig tett alám,amíg a párom el nem hagyott.

Direkt állandóan ellene beszélt,ha elment a haverokkal buliba,addig mondta hogy megcsal drogozik átver,hogy elkezdtem hívogatni, idegesítettem,csúnya dolgokat vágtam a fejéhez.

Tegnap előtt elhagyott.

Azt mondta elege lett ebből.

Nem tudom mi történik velem,olyan ez mint egy rossz álom.

Egész életemben manipulált anyu,csak akkor voltam jó ha ajándékot vettem,egyébként mindig a fekete bárány voltam.

Megőrülök ettől,most is itt papol nekem,hogy látod megmondtam hogy el fog hagyni,semmit nem érsz,ez vagy te.

Miközben mindent ő generált

Mit tegyek,nem bírom már.

Nagyon szeretem a párom,de mindent tönkre tettem.

2 hónapja csinálom ezt vele,hogy ha anyám felidegesít,akkor írom neki a bunkóságokat.

Most írtam neki egy üzenetet,hogy mennyire szeretem,mennyire sajnálom,és ne haragudjon rám,annyit írt hogy meguntam már,hogy anyád miatt velem úgy beszélsz mint egy utolsó utánival.Költözz el otthonról,segítek ebben ,tudok 2 lakást,szia.

Nekem ő a nagybetűs férfi...rettegek,hogy már nem kapom vissza.

Segítsetek...nem tudok kihez fordulni,senki nem hiszi el milyen anyám,mert senki nem ismeri ezt az oldalát.

Kezdek már megőrülni.

2020. júl. 21. 10:48
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Nem vágyom most semmi másra, tényleg csak arra hogy végre el tudjak otthonról költözni.

Ha nem is sikerül vele kibékülni, megérdemlem, csúnyán viselkedtem.

De most az az első,hogy magamat rendbe tegyem,és kvázi biztonságban tudjam.

Ezt a lakást buktam,de ugyanabban a házban van még egy kiadó lakás,a mai nap folyamán azt is megnézhetem.

Őszintén köszönöm nektek a segítséget,nem is hiszitek,hogy mennyivel jobban érzem magam.

2020. júl. 21. 17:02
 32/58 A kérdező kommentje:
Sikerült a lakás 🥰🥰
2020. júl. 21. 21:04
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen! Te aztán a tettek embere vagy! :)
2020. júl. 21. 21:09
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Öröm hallani! Gratulálok a lakáshoz! 😊
2020. júl. 21. 21:13
 35/58 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!!!

Nem tétlenkedtem.

Nagyooooon sok véletlen folyamán jött ez a lakás,úgyhogy ez a mai nap...fuuu,nagyon boldog vagyok

Már most sokkal jobban érzem magam.

Köszönöm nektek ❤️❤️

2020. júl. 21. 21:26
 36/58 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Remélem minnél hamarabb rendbe jönnek a dolgok, elndúl minden a gyógyulás utján és szépen egyenesbe jön az életed.
2020. júl. 21. 21:27
 37/58 anonim ***** válasza:
Nagyon szuper!!!! Innentől csak jobb lesz! Akár egyedül, akár újra az exeddel, de csakis jobb lesz! Büszke lehetsz magadra!
2020. júl. 22. 00:19
 38/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen .

Az exemnek írtam este,azt írta gratulál a lakáshoz,de most nem akar velem beszélni, neki idő kell,hogy mindent megemèsszen és harag nélkül tekintsen rám.

Úgyhogy azt hiszem, nélküle fogok költözni.

Nagyon nagyon sajnálom.

Mit tegyek most,ne is keressem már ?

2020. júl. 22. 08:22
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy így alakult az exeddel.

Egyelőre ne keresd. Az sem jó, ha állandóan irogatsz neki.

Majd, ír ha szeretne valamit és ha túl van a megemésztés dolgon.

2020. júl. 22. 09:01
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyit írj meg neki, hogy megérted és elfogadod a döntését, és várni fogsz rá.
2020. júl. 22. 09:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!