Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos férfiak működése?
Adott egy férfi, aki nem igazán sikeres a nőknél, de erősen önbizalomhiányos és önértékelési gondjai vannak.
De szeretne kapcsolatot és gyereket, korban már közelebb van a 40-hez.
Megismer egy nőt, aki odavan érte.
A férfi ezt a nőt lehordja mindennek, pl: buta, nem vonzódik hozzá, de mit csináljon, ha csak az ilyeneknek kell. A nő még nála is nagyobb szerencsétlenség. Ilyeneket mondott.
Ismerősöm azt mondta, pont ez miatt fog vele összejönni. Mert a nő mellett ő úgy érezheti, hogy "ő a valaki."
Igaza lett, tényleg összejött vele.
Igazából a működése érdekel ennek, a pszichológiája.
Komolyan szerelmes lehet a nőbe, vagy az ismerősnek van igaza?
Létezhet, hogy valakit így lehordok, de végül mégis beleszeretek?
Ugyan kérlek
Semmi erzelem nincs ilyenkor
Csak elmondhatja, hogy van valakije,nő az ego, ürül a zacsi
3, a nő ezeket nyilván nem tudja.
Csak meglepő volt mindenkinek, hogy mégis összejött vele a pasi, miközben tudjuk az előzményeket.
Ha ez segít egy ilyen szöveget nyomott le jópár évvel ezelőtt nekem egy olyan férfi, aki iránt akkoriban odavoltam.
Én nem kellettem neki, mert "rendes és normális" vagyok. (?) Erre összejött valaki mással... Mikor élőben rákérdeztem, akkor azt mondta, hogy azért van vele mert az a lány még nála is szerencsétlenebb, meg nem szereti egyáltalán, meg hogy ürítésre (nem ezzel a kifejezéssel) jó neki.
Én ekkortájt ábrándultam ki belőle... Sajnos sokkal több jót láttam benne, mint ő saját magában. Meg egyszerűen csak kihasználta, hogy egy buta lány oda van érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!