Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre tettem a kapcsolatom,hogyan tudom helyre hozni ?
Nehéz...az anyukám egy terrorista ,egy önző nő,aki teljesen rám telepedett,és addig tett alám,amíg a párom el nem hagyott.
Direkt állandóan ellene beszélt,ha elment a haverokkal buliba,addig mondta hogy megcsal drogozik átver,hogy elkezdtem hívogatni, idegesítettem,csúnya dolgokat vágtam a fejéhez.
Tegnap előtt elhagyott.
Azt mondta elege lett ebből.
Nem tudom mi történik velem,olyan ez mint egy rossz álom.
Egész életemben manipulált anyu,csak akkor voltam jó ha ajándékot vettem,egyébként mindig a fekete bárány voltam.
Megőrülök ettől,most is itt papol nekem,hogy látod megmondtam hogy el fog hagyni,semmit nem érsz,ez vagy te.
Miközben mindent ő generált
Mit tegyek,nem bírom már.
Nagyon szeretem a párom,de mindent tönkre tettem.
2 hónapja csinálom ezt vele,hogy ha anyám felidegesít,akkor írom neki a bunkóságokat.
Most írtam neki egy üzenetet,hogy mennyire szeretem,mennyire sajnálom,és ne haragudjon rám,annyit írt hogy meguntam már,hogy anyád miatt velem úgy beszélsz mint egy utolsó utánival.Költözz el otthonról,segítek ebben ,tudok 2 lakást,szia.
Nekem ő a nagybetűs férfi...rettegek,hogy már nem kapom vissza.
Segítsetek...nem tudok kihez fordulni,senki nem hiszi el milyen anyám,mert senki nem ismeri ezt az oldalát.
Kezdek már megőrülni.
Ha ez a férfi valóban szeret téged és téged akar akkor már rég beszélnie kellet volna az anyáddal, hogy mit gondol erről az egész helyzetről.
Felnőt emberek megpróbálják egymásközt megbeszélni a dolgokat, hogy kompromisszumra jussanak egymással és az életükkel.
Itt ebben a helyzetben vagy a párod vagy anyád kompromisszum képtelen.
Igen és itt ebben a helyzetben te is ludas vagy, hogy így alkaltak a dolgok és így alakítottad, nem lehet ebben a helyzetben egyértelműen mindenért anyádat hibáztatni. Itt te is hibás vagy ebben.
5-ös vagyok. Fel kell dolgoznod, hogy ez a hajó most már elment és ideje új lapot kezdened az életedben.
Mindannyiótoknak érnetek kell még, neked is, a párodnak is és lehet, hogy anyádnak is.
Lehet, hogy ez hozza majd meg a jó megoldást ha van egy kis szünet köztetek, a igazán szeret a szünet meghozhatja a jó megoldás lehetőségét és folytatást is.
Ennyire mérgező környezetben ne maradj. Költözz, nézd meg miket ajánl a volt párod, ha nem tetszenek, menj harmadik helyre. Lényeg, hogy függetlenül élhessél.
Lehet még esély a helyzet javítására, de sok jóra ne számíts. Pár napig pihentessed a témát.
Arra nem gondol senki, hogy mi van ha az anyja meglátott valamit és csak jót akar a gyerekének?
Ha elköltözik és tényleg szarúl alakul a kapcsolata a pasival, akkor tényleg tönkretesz mindent maga körül a kérdező lány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!