Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tönkre tettem a kapcsolatom,ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre tettem a kapcsolatom,hogyan tudom helyre hozni ?

Figyelt kérdés

Nehéz...az anyukám egy terrorista ,egy önző nő,aki teljesen rám telepedett,és addig tett alám,amíg a párom el nem hagyott.

Direkt állandóan ellene beszélt,ha elment a haverokkal buliba,addig mondta hogy megcsal drogozik átver,hogy elkezdtem hívogatni, idegesítettem,csúnya dolgokat vágtam a fejéhez.

Tegnap előtt elhagyott.

Azt mondta elege lett ebből.

Nem tudom mi történik velem,olyan ez mint egy rossz álom.

Egész életemben manipulált anyu,csak akkor voltam jó ha ajándékot vettem,egyébként mindig a fekete bárány voltam.

Megőrülök ettől,most is itt papol nekem,hogy látod megmondtam hogy el fog hagyni,semmit nem érsz,ez vagy te.

Miközben mindent ő generált

Mit tegyek,nem bírom már.

Nagyon szeretem a párom,de mindent tönkre tettem.

2 hónapja csinálom ezt vele,hogy ha anyám felidegesít,akkor írom neki a bunkóságokat.

Most írtam neki egy üzenetet,hogy mennyire szeretem,mennyire sajnálom,és ne haragudjon rám,annyit írt hogy meguntam már,hogy anyád miatt velem úgy beszélsz mint egy utolsó utánival.Költözz el otthonról,segítek ebben ,tudok 2 lakást,szia.

Nekem ő a nagybetűs férfi...rettegek,hogy már nem kapom vissza.

Segítsetek...nem tudok kihez fordulni,senki nem hiszi el milyen anyám,mert senki nem ismeri ezt az oldalát.

Kezdek már megőrülni.

2020. júl. 21. 10:48
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
82%

Igen, írd meg, hogy megérted a döntését és utána ne keresd. Tudom, nehéz, de egy felelős felnőtt így viselkedik. Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy önálló felnőtt legyél. Meg esélyt adsz magadnak a boldog jövőre.

Mikor költözöl? :)

2020. júl. 22. 09:45
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, hogy meglépted. Ügyes, erős vagy. Adj időt a srácnak. Még egy tanács. Anyukádnak meg ne mondd a pontos címet, nehogy odamenjen balhézni. Hogy fogadta? Mikor költözöl? Maradj erős. Sok sikert ☺️
2020. júl. 22. 09:55
 43/58 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm.

Jövő héten szerdán írjuk alá a papírokat,szombaton már költözök.

Bútorozott, gyönyörű lakás

Pici,de kezdetnek ez is jó.

Egy másik városba költözök,tőlünk kb 30 km,anyu nem igazán mobil,így hála istennek nem fog oda jönni,de a címet nem fogom neki megadni,köszönöm az ötletet.

Nem fogom keresni,tudom,hogy most nyugalomra,időre van szüksége

Ha ezzel mentem meg a dolgot,akkor ezt teszem.

Ha egymásnak vagyunk teremtve,akkor úgyis együtt leszünk.

Nehéz lesz,mert most a lakás miatt is lenne sok sok kérdésem, de hagyom.

Megmutatom,hogy képes vagyok változni magam és miatta is

De drukkoljatok nekem,annyira nagyon bízok benne hogy tényleg ő az az ember,akit nekem szánt a sors ❤️❤️

2020. júl. 22. 10:05
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb talpra állj. Akármit mond vagy csinál anyukád, ne hagyd magad se visszaédesgetni, se visszazsarolni. Ez a legfontosabb, a többi pedig majd jönni fog magától, akár az exeddel, akár nélküle. Most annak van itt az ideje, hogy végre te legyél a saját életed főszereplője. Kitartást kívánok!
2020. júl. 22. 13:03
 45/58 A kérdező kommentje:

Ma kerestem őt, megkérdeztem,hogy segít e a költözésnèl,a legjobb barátja fuvarozó,azt mondta meglátja,de nem jön egyedül mert fél tőlem 😞

Amikor kérdeztem mi a baj,azt mondta mindegy.

Nagyon elrontottam.

Sajnálom őt.

Talán egyszer majd sikerül elfelejtenie,amit tettem.

Nektek hálásan köszönöm a támogatást,azt hiszem,ha ide nem írok,sosem merem meglépni,hogy lakást keressek.

2020. júl. 23. 15:33
 46/58 anonim ***** válasza:
Fél tőled? Ezt hogy értette?
2020. júl. 23. 15:35
 47/58 A kérdező kommentje:

Nem tudom,annyit írt mikor visszakèrdeztem,hogy mindegy.

Gondolom a sok szó amivel bántottam.

Mert más egyebet nem tettem,csak csúnyán beszéltem vele.

Majd megpróbálom azért megkérdezni még tőle,hogy ezt mire érti.

2020. júl. 23. 15:57
 48/58 A kérdező kommentje:
Gondolom pszichopatának tart,ezt tudom elképzelni.
2020. júl. 23. 16:33
 49/58 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem most a tetteid beszéljenek. Hagyd őt egy kicsit békén, ne írj neki, ne zaklasd (jelenleg annak veszi). Rendezkedj be az új helyen, alakíts ki egy saját ritmust és amikor kicsit lenyugodtak a kedélyek, akkor megkeresheted.
2020. júl. 23. 16:50
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se hozd fel neki. Max csak annyit, hogy sajnálod az egészet. És ennyi.

Hagyd békén, amíg lenyugodnak a kedélyek. Majd 1 hónap, esetleg 1,5 hónap múlva megkeresheted újra, addig ne keresd.

Most foglalkozz azzal, hogy be rendezd a lakásod és rendbe rakd az életed. :)

2020. júl. 23. 17:19
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!