Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre tettem a kapcsolatom,hogyan tudom helyre hozni ?
Nehéz...az anyukám egy terrorista ,egy önző nő,aki teljesen rám telepedett,és addig tett alám,amíg a párom el nem hagyott.
Direkt állandóan ellene beszélt,ha elment a haverokkal buliba,addig mondta hogy megcsal drogozik átver,hogy elkezdtem hívogatni, idegesítettem,csúnya dolgokat vágtam a fejéhez.
Tegnap előtt elhagyott.
Azt mondta elege lett ebből.
Nem tudom mi történik velem,olyan ez mint egy rossz álom.
Egész életemben manipulált anyu,csak akkor voltam jó ha ajándékot vettem,egyébként mindig a fekete bárány voltam.
Megőrülök ettől,most is itt papol nekem,hogy látod megmondtam hogy el fog hagyni,semmit nem érsz,ez vagy te.
Miközben mindent ő generált
Mit tegyek,nem bírom már.
Nagyon szeretem a párom,de mindent tönkre tettem.
2 hónapja csinálom ezt vele,hogy ha anyám felidegesít,akkor írom neki a bunkóságokat.
Most írtam neki egy üzenetet,hogy mennyire szeretem,mennyire sajnálom,és ne haragudjon rám,annyit írt hogy meguntam már,hogy anyád miatt velem úgy beszélsz mint egy utolsó utánival.Költözz el otthonról,segítek ebben ,tudok 2 lakást,szia.
Nekem ő a nagybetűs férfi...rettegek,hogy már nem kapom vissza.
Segítsetek...nem tudok kihez fordulni,senki nem hiszi el milyen anyám,mert senki nem ismeri ezt az oldalát.
Kezdek már megőrülni.
10-es,nem,itt nem a fiúval volt baj,apukám régen meghalt,anyu mindig is utált engem,végre boldog voltam és megmondta hogy addig fog elmenni amíg tönkre nem megy a kapcsolat.
Az egész életem így éltem le,megvert sokszor, rettegésben tartott,én hülye nem vettem észre.
Ő volt az első párom,akit haza vittem,aki neki is mondta hogy mennyire imád engem,és ez fájt anyunak.
Ha ő nem boldog én ezt hogy akarom megengedni magamnak...
Párom soha semmit nem tett,nem érdemelte ezt meg tőle de tőlem főleg nem.
Úgy érzem én is hogy ezt már nem lehet rendbe hozni,de én elköltözöm,és nem akarom anyut többé látni.
Nagyon remélem hogy valamelyik lakás sikerül,mert én így már nem tudok élni.
Nem megy.
Nem szabadott volna hagyni hogy ezt tegye
Jaj, nehogymár 2 hónap krízist ne lehessen túlélni, főleg úgy, hogy a srác tett javaslatot a megoldásra!
Igenis gondolok rá, hogy a lány anyja valamit megérzett, van egy 6 éves lányom és már előre szoktam ilyeneken gondolkozni és nagyon remélem, hogy hagyni fogom, hogy élje a saját életét és tanuljon a saját hibáiból.
Boldog akkor lesz csak a lányom, ha azzal él akit szeret és nem azzal, aki szerintem megfelelő, szóval beleszólni csak akkor fogok, ha azt látom rajta, hogy lemond a szerelemről és inkább az esze szerint választ, mert na abból valóban soha semmi boldogság nem fog származni.
Mit tehetek a párom miatt ?
Hagyjam ?
Ne keressem?
Nagyon megértem őt,mert szeretem,és rohadtul fájhat neki,de picit talán lehetne toleránsabb,tudja hogy anyu miatt vagyok ilyen,ezek nem az én gondolataim.
Én nem ilyen vagyok.
Vidám boldog jókedvű vicces megbízható.
Nem tudom miért csinálja anyu ezt.
Mindig mindent elvett tőlem.
Ha sikerül lefogyni azt mondta nézhetnèl ki jobban,ha felsőfokú nyelvvizsgát tettem le azt mondta másnak kettő is van...de ha most a szerelmem miatta elveszítem...már nem ér semmit az életem.
Végre boldog voltam annyi hosszú év után.
Ha elköltöztem,akkor már nem leszek én sem ilyen?
Úgy érzem depressziós lettem,vagy szorongok,mindig félek aggódok ..nagyon rossz érzés ez.
Költözés ezen tud változtatni?
10-es vagyok.
"10-es,nem,itt nem a fiúval volt baj,apukám régen meghalt,anyu mindig is utált engem,végre boldog voltam és megmondta hogy addig fog elmenni amíg tönkre nem megy a kapcsolat."
Így már érthető, hogy miért tartod anyádat pocsék és mérgező személyiségnek.
Most már értem, akkor itt anyádat valóban nem a szülői jótanács vezérli, ha mod valamit, hanem az elemi rosszindúlat. Ilyen esetben tényleg csak a kompromisszum képtelenség van sajnos. Sanjnálom, hogy így alakult az életed.
Ha felcsillan a remény lehetősége a költözésre akkor költözz el a barátoddal, zárd le ezt a fejezetet és kezdj egy másik életet.
13-as,igen,tett javaslatot az a mondat után hogy elege lett
Nem hinném, hogy ez azt leszámítva hogy segíteni akarna,mást jelent
Azért ha bele gondoltok,2 hónapon át folyamatosan csak szidtam ha anyám magyarázott,kidobtam 2 naponta,aztán kértem ne menjen,ahh,borzasztó az egész.
Ha filmen látom lehet erszörnyednèk,de ez nem film,ez az én életem 😭😭😭💔
Köszönöm 10-es.
Sírok egy napja...megállás nélkül.
Egyszer itt a fórumon olvastam hasonlót,írtam a kérdeznek de nem írt vissza,ezért írtam ki.
Sajnos egyedül a nenám ismeri anyut,vele beszéltem egész este, ő is elmondta a véleményét,mert látja mit tesz velem.
Azt mondta már gyerekkoromban is mindig a többi gyerek ellen beszélt engem,és mindig össze vesztem velük.
Talán lesz annyi pénzem hogy ki tudjam fizetni a kauciót.
Mert én nem tudok egy nappal tovább itt maradni.
Most is egy kávézóban ülök a városba,nem bírok hazamenni
18-as,leginkább magam miatt teszem mert nem bírok mar így élni.
Ez nem én vagyok.
Már tükörbe sem bírok nézni.
Nem vagyok egy szent,nagy a szám,de azért mert ő utál engem,nem teheti ezt velem.
Én ilyen vagyok.
De otthon mindent megtettem,főztem mostam takarítottam,ha volt pénzem tvt vettem neki akkor legalább végre kedvesen nézett rám és nem bántott.
Viszont a párom szeretném újra hogy velem legyen,de ha ezek után már nem kapom vissza,akkor azt megérdemeltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!