Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,akiknek csak gagyi pali jutott,ti hogy tudtatok megbékélni a helyzettel?
Figyelt kérdés
Mivel vígasztaljátok magatokat?#Gagyi pali
tegnap 17:59
A kérdező szavazást indított:
Legalább nem ver.
Legalább nem ver túl gyakran.
Legalább a gyerekeket nem veri.
Legalább nem iszik.
Legalább nem iszik annyit mint a Béla.
Ha nincs nagyon berúgva akkor egész normális tud lenni.
Igaz hogy alkoholista,de legalább mindig van itthon valami pia,néha nekem is szükségem van pár decire egy szar nap után.
Három lökéstől elmegy,legalább hamar szabadulok.
Legalább lábat szokott mosni kétnaponta.
Egyéb,leírom lentebb,mert szeretek írkálni.
9 szavazat
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy gagyi pali? Én dagadt vagyok és ronda, mégis összejöttem egy talpraesett normális férfivel.
2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés azokhoz szól kedves #1-es,akik nem talpraesett,normális férfiakkal jöttek össze.
tegnap 18:19
5/9 anonim válasza:
Mit jelent az hogy gagyi pali? Mitől gagyi?
6/9 anonim válasza:
Nem szavaztam, mivel nem gagyi a palim, viszont megnevettettél az általad felvázolt opciókkal :D köszi 😁
7/9 anonim válasza:
Lányok,nők csak akkor jönnek összevalakivel ha megszeretik őt ha megszeretsz valakit mind1 milyen szeretni fogod nem fogod gagyinak látni és más férfiakhoz hasonlítani. Azon leszel hogy építsd őt magadat és a kapcsolatotokat nem azon hogy rombold. De ehhez a másik félnek is be kell ezt engednie
8/9 anonim válasza:
Mitől gagyi pali? Nem elég szép? Vagy nincs elég pénze?
9/9 anonim válasza:
Nem jönnék össze olyannal, aki “gagyi” számomra. Nem “jut” egy partner, a kapcsolatokat ki kell alakítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!