Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetek meg valakit, aki kell nekem, akiről nem tudok lemondani?
Körülbelül 1 évvel ezelőtt ismertem meg azt a nőt, aki azt hittem tökéletes, és, hogy a legboldogabbak leszünk a világon. Becsapott, elhitette velem, hogy lehet valami, ismerkedjünk. Ismerkedtünk nem történt semmi baj, pár hét, hónap után benyögte, hogy "legyünk haverok." Nos, én ezt nem tudom elfogadni! Nagyon haragudtam rá mikor ezt mondta, de a haragom elszállt. Már nem tudok rá haraggal gondolni, csak tömény szomorúsággal. Nála intelligensebb, figyelmesebb, barátságosabb és érdeklődőbb személyt nem ismertem meg még.
Én úgy érzem belebetegszem, ha nem beszélhetek vele, nem érezhetem csókját, és nem foghatom a kezét! Nekem nem kell más, nem fogok mással ismerkedni, mindenkiben őt keresném, és az a másik személynek lenne rossz.
Néha beszélünk még, de hogyan írjam le neki, hogy nekem ő kell, hogy végre boldog legyek? Aludni is nehezen alszom emiatt.
Az emberek nem tárgyak. Nincs ilyen hogy "megszerzed magadnak"!
Ha ő nem akarja akkor az már zaklatásnak számít!
Normális esetben tudni kellene egyedül is feldolgozni ha elutasítanak. Van akinek ez nehezebben megy. Olyankor kell pszichológushoz fordulni.
Az hogy neked ő kell az a te érdeked csak.
Max olyat lenne érdemes írni ami az ő érdekében lenne nem a tiédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!