Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezhetek meg valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetek meg valakit, aki kell nekem, akiről nem tudok lemondani?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 évvel ezelőtt ismertem meg azt a nőt, aki azt hittem tökéletes, és, hogy a legboldogabbak leszünk a világon. Becsapott, elhitette velem, hogy lehet valami, ismerkedjünk. Ismerkedtünk nem történt semmi baj, pár hét, hónap után benyögte, hogy "legyünk haverok." Nos, én ezt nem tudom elfogadni! Nagyon haragudtam rá mikor ezt mondta, de a haragom elszállt. Már nem tudok rá haraggal gondolni, csak tömény szomorúsággal. Nála intelligensebb, figyelmesebb, barátságosabb és érdeklődőbb személyt nem ismertem meg még.

Én úgy érzem belebetegszem, ha nem beszélhetek vele, nem érezhetem csókját, és nem foghatom a kezét! Nekem nem kell más, nem fogok mással ismerkedni, mindenkiben őt keresném, és az a másik személynek lenne rossz.

Néha beszélünk még, de hogyan írjam le neki, hogy nekem ő kell, hogy végre boldog legyek? Aludni is nehezen alszom emiatt.

jan. 8. 16:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázzuk, hány évesek vagytok? Nem lehet, hogy csak idealizáltad őt magadnak? Néha becsapja az ember önmagát is...
jan. 8. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedtetek, sok időt adott, nem működött a kémia köztetek, de a csaj felajánlotta, hogy legyetek haverok. Ha tévedek és volt köztetek kémia, akkor pedig csak ventillálásra használt téged, engedd el, ismerkedj másokkal.
jan. 8. 16:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Én 21, ő 19. Úgy érzem, teljesen megnyomorodok belülről.
jan. 8. 16:21
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 De nekem nem kell senki más.
jan. 8. 16:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek nem tárgyak. Nincs ilyen hogy "megszerzed magadnak"!

Ha ő nem akarja akkor az már zaklatásnak számít!

Normális esetben tudni kellene egyedül is feldolgozni ha elutasítanak. Van akinek ez nehezebben megy. Olyankor kell pszichológushoz fordulni.

jan. 8. 16:24
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 Pont ez az, nem tárgyak, nem egy pohár ami eltörik, és veszek egy pont olyat. Nekem ő kell, minden bennem maradt, ahogy nevet, ahogy mosolyog, az is mikor volt vidám, mikor szomorú, eddig 2 kapcsolatom volt, egyiknél sem voltam még ennyire szomorú, és letört, lelkileg megtört, pedig vele együtt sem voltam.
jan. 8. 16:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy neked ő kell az a te érdeked csak.

Max olyat lenne érdemes írni ami az ő érdekében lenne nem a tiédben.

jan. 8. 16:29
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
A nőknek nem kell olyan pasi aki megvan veszve értük. Nekik olyan csávó kell akiért ők tudnak megveszni és folyamatosan meg kell küzdeniük a pali figyelméért és aki mellett minden nap büszkék tudnak lenni hogy milyen kant tudnak maguk mellett tartani.
jan. 8. 17:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Előttem egy barátja volt, sokszor elgondolkodom, hogy miért nem én, miért nem engem ismert meg ahelyett a fickó helyett, lehet, hogy akkor még jó lettem volna.
jan. 8. 17:05
 10/14 A kérdező kommentje:
#10 Te is!
jan. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!