Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezhetek meg valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetek meg valakit, aki kell nekem, akiről nem tudok lemondani?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 évvel ezelőtt ismertem meg azt a nőt, aki azt hittem tökéletes, és, hogy a legboldogabbak leszünk a világon. Becsapott, elhitette velem, hogy lehet valami, ismerkedjünk. Ismerkedtünk nem történt semmi baj, pár hét, hónap után benyögte, hogy "legyünk haverok." Nos, én ezt nem tudom elfogadni! Nagyon haragudtam rá mikor ezt mondta, de a haragom elszállt. Már nem tudok rá haraggal gondolni, csak tömény szomorúsággal. Nála intelligensebb, figyelmesebb, barátságosabb és érdeklődőbb személyt nem ismertem meg még.

Én úgy érzem belebetegszem, ha nem beszélhetek vele, nem érezhetem csókját, és nem foghatom a kezét! Nekem nem kell más, nem fogok mással ismerkedni, mindenkiben őt keresném, és az a másik személynek lenne rossz.

Néha beszélünk még, de hogyan írjam le neki, hogy nekem ő kell, hogy végre boldog legyek? Aludni is nehezen alszom emiatt.

jan. 8. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Sehogy. Annak, hogy visszautasított oka volt. Az, hogy mi volt az oka ezt csak ő tudja. Legtöbb esetben az érzelem kialakulásának hiánya vagy olyan személy jelenléte aki szimpatikusabb számára és inkább felé nyit.

Az a helyzet, hogy hiába szereted ha őt ez nem érdekli és mások felé nyit. Hiszen mi oka lenne arra, hogy visszautasítson mást? Nincs elköteleződve feléd. Azt javaslom próbáld meg ezt feldolgozni, akár szakemberrel, akár barátok segítségével.

jan. 8. 18:15
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Majd felnősz...
jan. 8. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Az,hogy kell neked,önző kijelentès.

Az,hogy megadnál neki ès èrte bármit,mindjárt másképpen hangzik.Viszont ennek a dolognak jelenleg semmi realitása nincs.Ilyenkor a legtöbb,legjobb döntés útjára engedni.Ha valaha számítottál neki,fel fog keresni valahogy,hidd el!Ha beleszakad is a szíved,most nem szabad könyörögni,sírni neki,most nem szabad zargatni,terhelni,csak hagyni menni egyszerűen.Nem kell nyeregben éreznie magát,az sem szerencsés,ha megutál.Èppen ezèrt lègy te az okosabb!Aki fölènyben van,az mindig vonzóbb.

jan. 8. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Legalább őszinte volt. Sajnos ezt el kell fogadni. Próbálkoztatok, nem ment. Ha egyedül nem tudod feldolgozni, menj pszichológushoz.
jan. 9. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!