Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha választhatnál milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnál milyen nemzetiségű párt választanál magad mellé?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy közös nyelv amit mindketten beszéltek ,kb mindenben passzolnátok, akkor milyen nemzetiségű párt választanál szíved szerint ?

2020. jún. 12. 22:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
68%
Akibe szerelmes vagyok.
2020. jún. 16. 17:18
 42/48 anonim ***** válasza:
30%
mindenképpen westerosit
2020. jún. 16. 20:26
 43/48 anonim ***** válasza:
35%

36# Van ebben némi nemzetkarakterológia, nem véletlen, hogy a magyar külföldön is az egyik legkevésbé összetartó nép.

De itt szerintem inkább az lehet az oka, hogy legtöbbünk főleg magyarokkal ismerkedik/van/volt kapcsolatban, így a sajat személyes kudarcukat is rájuk projektálják. Mindenki átélte már a "szakított velem/megcsalt/átb@$#ott/friendzoneolt/dobott" történetek valamelyikét, és ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy milyen nemzetiségűek voltak ezek az illetők, akkor a válasz az, hogy magyarok! Mit von le ebből az egyszeri ember? Hogy a magyar férfiak / nők szemetek/beképzeltek stb...

Persze hangsúlyozom, LEHET mögötte valós tapasztalat, és nem azt mondom hogy ne akarj külföldit. Én arra adtam egy választ, miért pontozzák le azokat, akik a magyarokat választják. (Nekem volt külföldi csajom)

2020. jún. 16. 22:43
 44/48 anonim ***** válasza:
54%

Magyar.

De volt már francia és belga is.

Viszont hazánk hölgyei minden téren magasan a legjobbak. Nem beszélve arrol, hogy az erzelmek atadasa egy magyar pasinak egy magyar nő felé a legjobb, legszebb. Illetve forditva is szerintem.

2020. jún. 24. 17:06
 45/48 anonim ***** válasza:
73%
Magyar.. Ez nem kérdés.
2020. jún. 24. 18:34
 46/48 anonim ***** válasza:
68%

Lengyel

Sved, dan, norveg, holland

Angol

Nemet

Szepseg. Jo genek.

2020. jún. 25. 01:35
 47/48 Ollókezű Edward ***** válasza:
51%
Mindig is az északi népek vonzottak, szívesen élnék egy olyan országban, ahol az év nagy részében hideg van. Az északiak távolságtartó személyisége is jobban vonz, szóval finn, norvég, de ír, skót pasik is jöhetnek.
2020. jún. 25. 10:12
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem svab.

Jo valasztas volt, okos, dolgos, torekvo.

2020. jún. 25. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!