Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál milyen nemzetiségű párt választanál magad mellé?
36# Van ebben némi nemzetkarakterológia, nem véletlen, hogy a magyar külföldön is az egyik legkevésbé összetartó nép.
De itt szerintem inkább az lehet az oka, hogy legtöbbünk főleg magyarokkal ismerkedik/van/volt kapcsolatban, így a sajat személyes kudarcukat is rájuk projektálják. Mindenki átélte már a "szakított velem/megcsalt/átb@$#ott/friendzoneolt/dobott" történetek valamelyikét, és ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy milyen nemzetiségűek voltak ezek az illetők, akkor a válasz az, hogy magyarok! Mit von le ebből az egyszeri ember? Hogy a magyar férfiak / nők szemetek/beképzeltek stb...
Persze hangsúlyozom, LEHET mögötte valós tapasztalat, és nem azt mondom hogy ne akarj külföldit. Én arra adtam egy választ, miért pontozzák le azokat, akik a magyarokat választják. (Nekem volt külföldi csajom)
Magyar.
De volt már francia és belga is.
Viszont hazánk hölgyei minden téren magasan a legjobbak. Nem beszélve arrol, hogy az erzelmek atadasa egy magyar pasinak egy magyar nő felé a legjobb, legszebb. Illetve forditva is szerintem.
Lengyel
Sved, dan, norveg, holland
Angol
Nemet
Szepseg. Jo genek.
A ferjem svab.
Jo valasztas volt, okos, dolgos, torekvo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!