Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kb 18-20 éven felüli szinglik már csak a "maradék" közül választhatnak maguknak párt?
Mintha a legnagyobb presztízzsel rendelkező fiatalok (akik normálisak, érettek, de közben szépek, helyesek is, tehát kívül-belül okés az) már kamasz korukban foglaltak lesznek, és a középiskola utáni életben már csak az a maradék maradt a többieknek (az átlagnak), akiknek nem jutott megfelelő partner. És kezdődik a megalkuvás, a beletörődés, ami az évek előrehaladtával egyre fokozódik. Egyre igénytelenebb a partnerválasztás, egyre több mindent képesek vagyunk már elnézni a másiknak.. Bezzeg kamasz korunkban vártunk az igazira, akik idő közben megtalálták a - szintén az ő szintjükön álló -barátnőjüket/barátjukat. Az átlagnak meg csak a középszerű marad, tele komrpmisszumokkal (ami természetesen helyén való bizonyos mértékig).
Mit gondoltok erről? Ki hogyan tapasztalta ezt?
:DDD
Legyen igazad!!
:D
Dehogy is.
Sok ismerősöm a középiskolai ballagására már legalább 4-5 éve együtt volt a párjával. Mindig irigykedtem rájuk, hogy milyen jól megvannak, gyűlöltem a sorsot, hogy nekem nem jön össze.
Na, a legtöbbjük(talán egy kivétellel) már szakított a párjával, és ők ugye csak húsz fölött választottak már újat maguknak.
Mi párommal másfél éve vagyunk együtt, 24-25 évesek voltunk amikor randizni kezdtünk egymással. Semmi megalkuvás nincs a dologban, sose volt ennyire helyes (ez nyilván szubjektív), izmos, mindemellett értelmes, romantikus, figyelmes, humoros párom, és ő se volt még soha ennyire szerelmes.
Nem hiszem, hogy maradékok lennénk, mindkettőnknek voltak korábbi kapcsolatai, de nem igazán illettünk össze a korábbi parnereinkkel. Ellenben most nagyon boldogok vagyunk, remélhetőleg ez nem változik a továbbiakban se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!