Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál milyen nemzetiségű párt választanál magad mellé?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy közös nyelv amit mindketten beszéltek ,kb mindenben passzolnátok, akkor milyen nemzetiségű párt választanál szíved szerint ?2020. jún. 12. 22:44
32/48 anonim válasza:
#12 ahhoz hogy előre kerülj a listán, nem elég az hogy mindenhová odatolod a hülyeségeidet, hasznosnak is kell àm lennie a válasznak. A szavazás csoportosulásán meg nem tudom hogy min csodálkozol. 3 lehetőség van csupán, egyáltalán nem olyan egyszerű nem csoportosulni.
33/48 anonim válasza:
Húha... Ha kéne választanom, akkor koreait, mivel a koreai meg a magyar kultúra hasonlít.
De szerintem maradok a magyarnál, mert alig beszélem jól az idegennyelveket és szerintem angolul nem tudnám olyan jól kifejezni magamat, ha valami mély érzelmes beszélgetést szeretne velem tartani a párom. :)
34/48 anonim válasza:
Ha a személyiséget függetlenítjük a nemzetiségtől, akkor magyart. Viszont tény, hogy a magyar nők a legbeképzeltebbek és a legfelszínesebbek, ezért inkább külföldit, mondjuk egy latin vagy szláv nőt.
35/48 anonim válasza:
Koreait, oroszt, spanyolt, franciát, olaszt, japant, amerikait, max afrikait
36/48 anonim válasza:
Aki a magyar nemzetiséget választja, azt miért pontozzátok le? Aki lepontozza őket, kérem ha lehet, válaszát indokolja is.:) Kíváncsi vagyok, hogy miért gyűlölik sokan a saját nemzetiségüket.
37/48 anonim válasza:
Fekete (amerikai, afrikai?), Del-amerikai, Karib-tersegi, meg a spanyol is belefer. Feherek kozul inkabb amerikait valasztanek. De most jobban huzna a szivem egy sotetebb boruhoz.
38/48 anonim válasza:
Mikre nem jó a média által egyes népcsoportok sajnáltatása.
39/48 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ha van közös nyelv és jól passzolunk, akkor miért kéne hogy számítson a nemzetisége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!