Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál milyen nemzetiségű párt választanál magad mellé?
12.
Mármint egyes külföldieké, hidd el az angol vagy a belga proli semmivel nem különb a hazaiaktól, csak odakint ezt nem figyeled, nem látod, akivel meg összejöttél az tuti a rendesek közül való, ami minden országban megvan, még Észak-Koreában vagy az ilyen unga-bunga szigeteken is.
Amúgy milyen nemzetiségűt... Nem tudom. Gondlom magyar lesz a vége, mert nem nagyon fogok elköltözni innen, így marad a magyar vagy a cigány, mint választható lehetőségek, a cigányokat nem kedvelem túlságosan, így maradnak a magyarok.
De rajzfilmesen továbbgondolva, az egyetlen nyelv amit szívesen megtanulnék az a spanyol, mert van benne valami vonzó, így nem is tudom, talán mexikói vagy spanyol? Az ottani nők szépek tudnak lenni (nem mindenki nyilván), egyedül az lenne kizárt, hogy ilyen helyre költözzek ahol meleg van állandóan, sok a bogár és ihatatlan a víz. Érdekes, hogy a magyar cigányok távoli rokonai között - India - is vannak szép nők, (mondjuk a cigányok között is akad, csak istenem az a viselkedés hozzá, na az kiakaszt).
Értékelném az alapvetően magas népeket is, északi szlávok, skandináv nők.
14.
Ez kérlek a dicsőítése annak, hogy milyen szépen elfogadják az emberek mások véleményét. Látható egy bizonyos választípus le van pontozva, míg az ellenkezője fel. Holott, ez nem egy olyan kérdés amire egzakt válasz létezik, hanem ahányan vagyunk annyiféle a vélemény is.
15
Valami hasonlóra gondoltam én is...:(
17.
Mivel csak a 101.vagyok az összesített gyakoris tolistán így 100 ember nagyobb függő, így nem igazán érzem tisztességesnek azt a sugalmazást, hogy itt én lennék a fő függő vagy ilyesmi. Ráadásul függő? Ugyan már. Ma is alig írtam 6-7 választ, ez azért annyira nem függőség. Csak mivel nekem kintvan a nicknevem, míg másoknak nem, így úgy tűnik mintha én lennék itt a leggyakoribb figura. Pedig nem.
Jöhet a kötelező lepontozás, hiszen a pontozó személyek értékrendje annyira egyedi, hogy majdnem mindig nyájban mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!