Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért a buta nők kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a buta nők kellenek a férfinek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival aki úgy tűnt, hogy nagyon odáig van értem. Szépen alakult a dolog, eleinte el is hittem neki, hogy szerelmes és én is szerelmes lettem belé. Majd nem soká kiderült( lebukott a közösségi oldalakon) hogy 5-6 nővel van ilyen-olyan kapcsolata és ezekkel a nőkkel engem folyamatosan kitárgyal. Elolvastam néhány üzenetváltást és ledöbbentem. Először mert nem értettem, hogy miért van szüksége rajtam kívül még 5-6 másik nőre akikkel beszélget ráadásul engem beszél ki velük. Nem vagyok a saját észbeli képességeimtől és intelligenciámtól elájulva, de azt fel tudtam mérni,(leginkább a fotóikból és az üzeneteikből) hogy ezek a nők hogy finoman fogalmazzak teljesen "más típúsúak" mint én. Közönséges, utcaszéli, buta cafkák. Ez volt amin másodjára ledöbbentem. És mindegyik azzal bíztatta, hogy engem hagyjon békén és velük foglalkozzon, szinte meg vannak őrülve érte, ez átjött az üzenetekből is. Teljesen magam alatt voltam.

Aztán mikor ezt megtaláltam szembesítettem a dologgal. Mondtam, hogy döntse el, hogy ezek a nők vagy én! Mert nem tűröm tovább, hogy más nőkkel kibeszéljen. Esküdözött, hogy én kellek neki, a nők csak a "barátai" és szüksége van rá, hogy a "barátaival" beszélgessen. Hónapokig ment aztán közöttünk a vita emiatt, türelmes voltam vártam, hogy tényleg befejezi. Megígérte, esküdözött, hogy abbahagyja velük. Persze nem hagyta. Aztán az utolsó nagy vitánknál azt mondta, hogy mindig a nők írnak neki, nem hagyják bèkén, nem tud mit csinálni. Nálam pedig betelt a pohár és kihajítottam. Sem a büszkeségem sem a józan eszem nem tudta tovább elviselni amit művelt.

Ő úgy tűnik ezt tudomásul vette, mert elkezdett örjöngeni, hogy én miért akarom őt megváltoztatni és vegyem tudomásul, hogy neki mindig is lesznek "ilyen" női. Tehát fontosabbak ezek az útszéli nők mint én. Mondtam jó, akkor köztünk viszont vége mindennek. Elfogadta és azóta nem láttam.

Csak nekem még nehéz megemészteni, hogy az ilyen nők fontosabbak neki mint én.

2020. máj. 29. 19:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Nincs velük problémája úgymond... Nem szólnak semmiért, nincs semmi elvárásuk, nem szólnak bele neki semmi dolgába.

Nem bírja, nem bírta veled a kötöttségeket. Mert volt feladat is, oda kellett figyelni rád. Gondolkodnia is kellett...ami néhány embernek nehezére esik... :)

Legalább megszabadultál tőle.

Gondolj arra, hogy te viszont nem vagy egy idióta hülye pics**a aki együtt marad valakivel aki egy f**aszkalap. Ugyanis sok nő kreténekkel él együtt és ezt amit te nem viseltél el, ezt bizony nagyon sok nő elviseli, néha kibrühühüzik magukat kipanaszkodják magukat de együtt maradnak vele.

2020. máj. 29. 19:40
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Kifogtál egy ilyen szerencsétlent, már így is több időt és energiát pazaroltál rá, mint megérdemelte volna. Örülj, hogy már nem része az életednek.
2020. máj. 29. 19:41
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem a buta nők kellenek a férfiaknak, ne általánosíts, kérlek.
2020. máj. 29. 19:47
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem sokat vesztettél.
2020. máj. 29. 19:48
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűbb velük.
2020. máj. 29. 19:49
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Nos, azokkal a nőkkel van egy szellemi színvonalon.
2020. máj. 29. 19:50
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól esik neki, hogy a lanyok akar vitaznanak is erte, veluk barmit megtehet, barmikor ugranak. De gratulálok neki ha ezek miatt eldobott, szerencsétlen
2020. máj. 29. 19:51
 8/24 A kérdező kommentje:

Igen, csak nehéz megemészteni, hogy olyan nők fontosabbak neki, akiken a normális értékrenddel rendelkező emberek megbotránkoznak. Mutattam ezeket a nőket néhány barátomnak, ismerősömnek, le voltak döbbenve, hogy milyen nevetséges utcaszéli buta pics**ak.

Az biztos, hogy nekik semmi elvárásuk nincs felé, mert szerintem örülnek, ha szóba áll velük egy pasi...

2020. máj. 29. 19:54
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tipikusan olyan pali akinek kell a nők rajongása, mint a kakasnak a tyúkólban. Biztos kavar is velük, vagy talonban tartja őket, be ne vedd, hogy csak barátok. És igen azért alacsony a léc mert egy igazi jó jővel nem tudná ezt megcsinálni.
2020. máj. 29. 19:55
 10/24 anonim ***** válasza:
28%

Ahogy a nőknek olyan férfi kell akire felnézhetnek, a férfiaknak is olyan nő kell aki felnéz rájuk.

Ráadásul nekünk teljesen mások a prioritások mint nektek. Nálunk a végzettség, kereset fabatkát sem ér ha nincs mellette odaadás, gondoskodás, vidámság, játékosság.

2020. máj. 29. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!