Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért a buta nők kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a buta nők kellenek a férfinek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival aki úgy tűnt, hogy nagyon odáig van értem. Szépen alakult a dolog, eleinte el is hittem neki, hogy szerelmes és én is szerelmes lettem belé. Majd nem soká kiderült( lebukott a közösségi oldalakon) hogy 5-6 nővel van ilyen-olyan kapcsolata és ezekkel a nőkkel engem folyamatosan kitárgyal. Elolvastam néhány üzenetváltást és ledöbbentem. Először mert nem értettem, hogy miért van szüksége rajtam kívül még 5-6 másik nőre akikkel beszélget ráadásul engem beszél ki velük. Nem vagyok a saját észbeli képességeimtől és intelligenciámtól elájulva, de azt fel tudtam mérni,(leginkább a fotóikból és az üzeneteikből) hogy ezek a nők hogy finoman fogalmazzak teljesen "más típúsúak" mint én. Közönséges, utcaszéli, buta cafkák. Ez volt amin másodjára ledöbbentem. És mindegyik azzal bíztatta, hogy engem hagyjon békén és velük foglalkozzon, szinte meg vannak őrülve érte, ez átjött az üzenetekből is. Teljesen magam alatt voltam.

Aztán mikor ezt megtaláltam szembesítettem a dologgal. Mondtam, hogy döntse el, hogy ezek a nők vagy én! Mert nem tűröm tovább, hogy más nőkkel kibeszéljen. Esküdözött, hogy én kellek neki, a nők csak a "barátai" és szüksége van rá, hogy a "barátaival" beszélgessen. Hónapokig ment aztán közöttünk a vita emiatt, türelmes voltam vártam, hogy tényleg befejezi. Megígérte, esküdözött, hogy abbahagyja velük. Persze nem hagyta. Aztán az utolsó nagy vitánknál azt mondta, hogy mindig a nők írnak neki, nem hagyják bèkén, nem tud mit csinálni. Nálam pedig betelt a pohár és kihajítottam. Sem a büszkeségem sem a józan eszem nem tudta tovább elviselni amit művelt.

Ő úgy tűnik ezt tudomásul vette, mert elkezdett örjöngeni, hogy én miért akarom őt megváltoztatni és vegyem tudomásul, hogy neki mindig is lesznek "ilyen" női. Tehát fontosabbak ezek az útszéli nők mint én. Mondtam jó, akkor köztünk viszont vége mindennek. Elfogadta és azóta nem láttam.

Csak nekem még nehéz megemészteni, hogy az ilyen nők fontosabbak neki mint én.

2020. máj. 29. 19:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ez az ember simán csak egy pöcs...
2020. máj. 29. 20:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, mindig van olyan, aki elutasít (vagy nem tud megtartani) és olya(noka)t választ, akit magunknál butábbnak, csúnyábbnak, felszínesebbnek vagy bármilyen szempontból kevesebbnek ítélünk, de annak az illetőnek éppen arra van igénye. Ez nem téged minősít, egyszerűen el kell engedni a dolgot, ilyen embertől már te se akarnál semmit, hiszen nyilvánvalóan más az értékrendetek, nem egymást keresitek.
2020. máj. 29. 20:05
 13/24 A kérdező kommentje:

11-es

:-)))))))

2020. máj. 29. 20:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hat eloszor is sajnalom, nem ot v h szetmentetek hanem azert mert szerelmes lettel egy ilyenbe.

Masodszor, lepj tovabb, keress normalis pasit, ha tenyleg okosnak tartod magad akkor talalsz olyant aki a te szinteden mozog.

Harmadszor, azert mert talaltal egy kocsogot nem mindenki az. Meg ha egymas utan 10 et szednel ossze, akkor is az csak azt jelentene hogy a kovetkezo nagyon valoszinu h jo lesz :)

Fel a fejjel!

2020. máj. 29. 20:57
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyébként ha függetlenítem minden érzésemet vele kapcsolatban és csak a tényeket nézem, élek a gyanúval, hogy ez nála már betegséges szintű dolog ami ezt a nőkkel való függését jelenti.

Tényleg nem saját magamat tartom túl sokra, de mindenkinek az volt a véleménye akiknek ezeket a nőket és a közösségi oldalakon való tevékenységeiket megmutattam, hogy maguk a nők sem normálisak.Amit és ahogy művelnek, ott sincs rendbe valami. Sajnos úgy érzem, hogy nála sem és szakember segítségére lenne szüksége, mert ez már egy függés nála.

2020. máj. 29. 21:19
 16/24 peca1000 ***** válasza:
100%
Kell neki a rajongás, és a közönség. Te nem áltál be a sorba, neked több eszed van.
2020. máj. 29. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is csodálkoztam azokon az embereken, akiknek van türelmük 5-6 ellenkező nemű személyt bolondítani párhuzamban... Nincs az az Isten, hogy nekem egyszerre szimpatikus legyen ennyi ember.. örülök ha találok félévente egyet, aki megfog, én nem unom meg 2 hét után a vele való kommunikációt.. erre fel meg egyesek... :)) hihetetlen.

Kedves kérdező, egy percig ne bánkódj... ha nem ismerte fel hogy mit vesztett azzal, hogy hagyott téged elúszni, akkor ez az ember sincs sokkal magasabb szinten, mint ezek az olcsó nénik :) nem vesztettél semmit.

ui: amúgy észrevettem, hogy egy ember hiába fog ki egy nála minden szempontból jobb embert, a rajongása ideig óráig fog tartani... egy idő után úgy is vissza fog térni a saját fajtájához..

2020. máj. 29. 22:35
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, hogy neki ez az igény szintje.

Olyan, mint azok a nők akik rendre bűnöző tipusú férfiakkal lógnak valami különös oknál fogva. Lehet csűrni csavarni, hogy miért, de mint azt előttem is írták az ember mindig megtalálja saját közegét azokhoz vonzódik akik hasonlóak hozzá.

Különösen irritáló, hogy kibeszél, kiad másoknak akik gondolom szintén rá pályáznak, talán így alakít ki versenyhelyzetet. Amelyik birka még az bele is megy a játékba. Oszd meg és uralkodj alapon.

2020. máj. 29. 22:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szóval tudtad hogy kibeszél téged, tőled sokkal rosszabb, buta cafkákkal, akik meg vannak érte őrülve, ő meg gondolom még adja alájuk a lovat, mivel ő is írkál nekik. Egy okos nő már itt kidobta volna. De te még azt mondod hogy válasszon hogy ők vagy te? Még választható opció vagy? És ezt hónapokig eltűrted, és idegesítetted magad, pedig addig megismerkedhettél volna egy normális pasival is, vagy legalább eggyel kevesebb gondod lett volna.

És egy okos nő az ilyen férfiakon átlát. Nekem is mondta már nem egy ilyen hogy szeret, és komolyan gondolja velem, de én például még sosem dőltem be egy ilyennek, végül az összesről ki is derült, hogy igazam volt velük kapcsolatban.

De én a helyedben örülnék hogy megszabadultam tőle, és nem foglalkoznék vele tovább, ismerkednék másokkal, és keresnék olyat aki megbecsül.

2020. máj. 29. 23:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér. Hagyd, keress értelmes férfit. Hihető, hogy nem hagyják békén...nem tud mit tenni. De tudná tiltani őket. Ha továbbra is meghagyod, megérdemled a sorsodat. 🙂
2020. máj. 29. 23:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!