Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Adnátok esélyt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Adnátok esélyt egy olyan pasinak aki végigcsinál egy féléves rehabot (alkoholizmus)?

Figyelt kérdés

bent fekvős, olyan kicsit mint egy börtön. de nagyon elszántam magam hogy józan akarok lenni. voltam már józan magamtól is, most segítséget kérnék.

11 éve vagyok alkoholista. Gyakorlatilag alkohol nélkül remegek már.

F/29

2020. máj. 19. 22:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dehogy adnék esélyt! Volt a családomban elég alkesz, tönkretették a gyerekkoromat. Nagyon dícséretes, hogy végigcsinálod, de szerintem több esélyed lenne egy olyan nővel, aki szintén ilyen gondokkal küzdött. Együtt tudnátok új életet kezdeni.
2020. máj. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!