Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már alkoholizmus?
2 éve élek együtt a párommal. Én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt (max havi 2 pohár bort) ő pedig naponta bort-sört. Ha ketten vagyunk akkor csak 1 sört vagy egy-fél üveg bort naponta, de heti kb 2x iszik a haverjaival akkor 3 sör+3 rövid lecsúszik átlagban.
Mondtam neki hogy ez zavar engem de azt mondta egy sör naponta az semmi.
Szerintem napi szinten az is túlzás de ő heti kb 10 sört iszik meg. Nagyon sok haverja van aminek örülök de annak hogy MINDEN haveros program piázásról szól annak nem.
Nőtársak ti mit szólnátok ehhez?
Férfiak, ti is elfogyasztotok ennyit?
Ez így rendben van? Jogosan piszkálom hogy sokat iszik?
24L
Ha már minden nap iszik, akkor igen.
Én pl. heti 2-3-szor szoktam, vagy ha olyanom van, egy hétig semmit, utána egy hétvégén két nap (péntek-szombaton, buliban), majd hétköznap megint nem. Ha a pasid nem tudja megállni, hogy ki ne hagyjon két-három napot, az már gáz.
Mielőtt összekerültünk sokkal többet ivott és mondtam hogy nana így én nem leszek a barátnőd, ennek hatására alábbhagyott az ivászat.
Nem akarok az a hisztis pi..a lenni akinek semmi sem elég meg semmi sem jó.
De ez nagyon idegesít. Tényleg finom a bor de én se iszom üvegszámra, nem akarok demens lenni meg májkárosult. Havi 2 pohárral "engedek magamnak" Karantén óta elfogyott már 10+üveg általa és most megint venni akar 10 üveggel.
Ezért is kérdeztem, nem akarok ok nélkül balhézni.
Hármas kommentelő! Biztos meg tudná állni de idézem nem akarja.
Nekem csak zavarja a szemem hogy minden nap látom az üres üvegeket.
Majd nézd meg milyen kis cuncimókus, amikor nem issza meg a napi adagját. Ami most ennyi.
Ostoba vagy, de fájdalmasan.
"Biztos meg tudná állni de idézem nem akarja."
Akkor akarja... Ha nem olyan nagy ügy, hogy kibírja pia nélkül, akkor bizonyítsa be :)
Teljesen normális amikor nem iszik. Van hogy erre napokig nem kerül sor de valamiért aztán mégis előkerül.
Köszönöm, hogy le ostobáztok :)
Hogyan vegyem rá, hogy redukálódjon az alkoholfogyasztása a baráti találkozókra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!