Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond az alkoholizmus ismerkedéskor, amikor józanul se érdekeltem jobban a nőket?
Mit lehetne neked írni, amit az eddigi száz kérdésed alá nem írtak?
Idd le magad, addig se itt vagy. Csak kocsiba ne ülj.
Balázska, neked még alkoholos állapotban se sikerülne, kár a gőzért.
Egyébként nem leszel hosszú életű, hisz az alkohol roncsolja a belső szerveket. Gondolom nem is akartál 50 éves korodig élni.
Alkoholistáknak azért van annyi esze, hogy nem ezzel kezdik az ismerkedést.
Majd csak akkor jön rá a nő hogy mi a helyzet, mikor már együtt élnek.
Hm...nem is tudom. Pedig annyira jó érzés,amikor a kocsmaszag árad a pofájából és úgy liheg az ember nyakába,nem tud a lábán megállni. Én ezt nagyon szeretem. Jaa ,nem. És folytatom,ha már együtt élnénk,Te elvedeled a pénzt amit keresel és az én fizetésemből lenne minden finanszírozva,vagyis te önző dög vagy,a te pénzed a tiéd,arra költöd amire akarok,az én pénzem meg közös,nem költehetem magamra.Mert ha annyit költenék magamra amit te elvedelsz,akkor az utcán élnénk.
Szerinted egy alkoholista ember főnyeremény? Pff...Max.egy hajléktalannak,mert neki is adnál piát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!