Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 3 napja csak iszik. Szép karácsony. Hogy reagáljak? Meg lehet őt érteni vagy én vagyok hisztis?
Negyedévente megy haza a haver az nem hiszem, hogy olyan húzós időtartam. Van az, hogy dumálunk meg iszogatunk közben de a leírásodból inkább az tűnik ki, hogy a vedelés van a központban.
Elég selejtes és kiábrándító arcot sikerült magadnak kifogni. Jobbra nem futotta?
Sikerült egy elkényelmesedett iszákost kifognod.
De most mit mondjak? Milyen válaszra vársz? Ő változni nem fog, a pia és a haverok mindig fontosabbak lesznek, mint te. Nem, nem normális viselkedés az, hogy valaki ennyire ignormálja a barátnőjét, akkor sem, ha egy fél évente egyszer látott alkoholista haverral találkozik. Mindent meg lehetett volna oldani úgy is, hogy neked ne legyen elbarmolva a karácsonyod.
Hogy mit tegyél? Nyilván kidobni nem fogod, így nem marad más, mint hozzászokni a gondolathoz, hogy életed hátralevő részében a közös ünnepek nagy része azzal fog telni, hogy pityeregsz, mialatt ő szétcsapja magát.
Igen, persze, tudom, hogy szereted. És nyilván ő is, ezért teszi tönkre a karácsonyodat, meg ezért fontosabb a barátnőjénél az, hogy zülljön. Mert hát egy okos ember így tesz, nem?
Tudod, a végzettség nem egyenlő sem az IQ-val, sem az EQ-val, sem a párkapcsolati érettséggel. Kinek akarsz hazudni? Magadnak? Akkor fényezd csak ezt a tökéletes embert, de akkor ne sírj, hogy egy alkalmi piálás nagyságrendekkel fontosabb, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!