Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt depressziós a párod? Hogy lehet ilyenkor segíteni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 2. 14:27
1/11 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, a legtöbb, amit tehetsz, hogy fizeted neki a szakembert, ha ő sokallaná. Fölösleges önjelölt terapeutát játszani. Nem elég, hogy az ember ronthat a helyzeten, ő maga is rámegy.
2/11 anonim válasza:
Ez a depresszió egy modern betegség? Nem kötözködésből kérdem. De x éve nem nagyon hallottam. Főleg nem ennyit. Nem az unalom hozzá ki az emberekből?
3/11 anonim válasza:
Légy mellette, és figyelj rá.
Valaki bátorítást kér. Valakinek az kell, hogy megfogják, és talpra rántsák - egy kezdő lökés, hogy felállhasson.
Valaki csak azt szeretné, hogy meghallgassák.
4/11 anonim válasza:
Na, megint az van nullán, aki ért is a témához. Gratulálok, akkor csak csináljátok, vigyetek haza Terézanya módjára minden szart, mintha ssheretetszolgálat lennétek, hátha egy kiszolgáltatott ember jobban kapaszkodik belétek...
6/11 anonim válasza:
Volt, mindent megpróbáltam, mellette álltam, beszélgettem vele mindig minden gondjáról, kimozdítottam otthonról, szeretgettem, ha egyedül akart lenni békén hagytam és mégis annyira belesüppedt, hogy a végén elhagyott. Semmiben nem látta már örömét, ezáltal bennem se, az utolsó 2 hónapban csak én küzdöttem a kapcsolatért, ő totál leszarta, hogy maradok-e vagy sem. És én idióta maradtam volna még kitudja meddig, mert szeret(t)em.
Most még fáj, mert friss a szakítás, de bízom benne, hogy lesz majd jobb. 21L
7/11 anonim válasza:
Én mindig csak addig vagyok depis, amíg nincs barátnőm. Amint lesz, és azt látom, hogy szeret, kivirulok, megjön az életkedvem. Úgyhogy nekem ez az instant megoldás, nem kell pátyolgatni.
8/11 anonim válasza:
Hát az attól függ milyen ember, mire lenne szüksége. Attól még hogy valaki depressziós, nem lesz egyforma az összes többi depresszióssal. Én olyat ismertem akin a jó munkahely segített.
9/11 anonim válasza:
Mi miatt depressziós, egészségügyi vagy életbeli probléma? Ha egészségügyi, akkor irány a doktor, ha életbeli akkor segíts változtatni a dolg(ok)on. Egyik válaszolóval részben egyetértek, ha mindig történik valami körülötted, új élményeket szerzel, emberek között vagy (akiket szeretsz), sokkal kevésbé valószínű, hogy valaki depressziós legyen, mert minden napja tartalmas.
10/11 anonim válasza:
Én voltam depressziós,sajnos. Úgy segített rajtam hogy félredugott:) máshogyan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!