Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CsAnita23 kérdése:
Szerintetek ez màr alkoholizmus?
Figyelt kérdés
Van egy párom. 2éve vagyunk együtt. 1 ève élünk együtt. Màr ugy ismertem meg hogy szereti a piàt. Sokszor le is itta magàt mèg mikor ismerkedtünk. Fizunapkor meg le is lèpett mindig piálni... ès akkor 2 napig minimum iszákolt. Azòta màr vàltozott. Nem vagyok ellene 1-2doboz sörnek mert h azt issza, de azèrt neki megárt màr 2 sör is... és minden hétvégèn mostansàg leissza magàt itthol. 7-8 doboz sör... ha ràszólok akkor meg neki àll feljebb... ès mèg utàna bor... meg amiket mèg talàl itthol... sosem elèg neki semmi... èn fogom fel ezt rosszul???2018. dec. 31. 15:02
1/21 anonim válasza:
Ha nem tud nélküle meglenni és napi szinten fogyasztja, akkor alkoholista.
2/21 A kérdező kommentje:
Karacsonykor 3napig vègig leitta magát... volt egy nap szünet aztàn most megint 3 napja mindennap ittas...
2018. dec. 31. 15:06
3/21 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ez ìgy nekem màr sok. Ìgy véget fog érni a kapcsolatunk ès mèg ő támad h ne gyerekeskedjek... meg rèszegen azt mondta h kène nekem 2 büdös nagy pofon h berepüljek a szekrènyhez...
2018. dec. 31. 15:08
5/21 anonim válasza:
Az. Le kell lepni ha nem hajlando felismerni a problemat es valtoztatni. Egyedul nem tudod meggyogyitani, ha o nem akarja.
6/21 anonim válasza:
Maradj mellette amíg meg nem ver..aztán észhez térsz.
Igen, aki ennyit iszik, az már alkoholizmus!
7/21 A kérdező kommentje:
Az lesz a vège ha nem változtat... erre meg azt mondja h akkor nem fog eljárni dolgozni...
2018. dec. 31. 15:15
8/21 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt egyáltalán nem agresszìv.
2018. dec. 31. 15:16
9/21 A kérdező kommentje:
De hàt a pia...
2018. dec. 31. 15:17
10/21 A kérdező kommentje:
Mondtam màr neki engem nem zavar h ha megiszik 1-2 sört csak ne legyen màr rèszeg mindig...
2018. dec. 31. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!