Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat még a nő?
Figyelt kérdés
Van egy nő, akivel közös a vonzalom, viszont elég fiatalon alkohol problémái vannak, legalábbis én úgy gondolom. Ezt még régebben többször is felhoztam neki, de vita lett belőle, ő totál azt állítja, hogy nem függő. Jelenleg viszont heti 3-4 alkalommal is elmegy sörözni/vodkázni... Bármelyik barátnőjével is talizik, nincs olyan, hogy ne inna. Beleszerettem, és segíteni szeretnèk neki, úgy érzem a barátai vitték bele ebbe a semmirekellő életbitelbe. Belsőre a legjobb lány, akit el tudnék képzelni. Viszont az az érzésem, hogy nem tudnám elszakítani ettől a bandától. Vagy próbáljam elfelejteni őt? Alkoholista nő sose kellene. Sok trauma érte az életében, 16 évesen elvesztette az apját, és akkor vált ilyenné. Viszont úgy érzem, túl értékes lány, hogy az alkoholizmus feleméssze őt. Szerintetek meg tud még változni? 22 éves, de már 5-6 éve ebben a világban él.
Engedd el. Nem érdemes ezzel veszodni. Sajnos ha ő nem akar változni nem fog hiába is akarod
Csak magadnak okozol fájdalmat hogy egy alkesz nő mellett szenvedsz
Keress más nőt jobbat erdemelsz mint egy alkesz
2018. aug. 3. 22:34
2/11 anonim válasza:
Bárki meg tud változni.
Az egy másik kérdés, hogy azt neki kell akarni, és előbb fel kell ismernie a problémát. A legtöbb alkoholista tagad, tagad, tagad, akkor is, ha üveg van a kezében.
2018. aug. 3. 22:35
3/11 anonim válasza:
Amíg nem ivott eleget ahhoz, hogy lássa önmagát és a függőségét, addig te nem tudsz segíteni, csak ellenségessé válsz a szemében, ha felhozod a témát.
2018. aug. 3. 22:39
4/11 anonim válasza:
A net-en keress masszív alkoholista nőkről lévő fotót, utána mondd meg neki, hogy ez vár rá és segítség nélkül a büdös életbe nem fog tudni kijönni belőle, csak csúszni fog lejjebb. 5-6 éves alkoholizálást már csak orvosi segítséggel tud megoldani, ráadásul komoly gyógyszerekkel.
Ha nem kap két kézzel a segítséged után, abban a szent pillanatban zárd le.
2018. aug. 3. 22:39
5/11 anonim válasza:
Inkább ne mondd neki, hogy függő...
Csak kérd meg, hogy ne igyon annyit, mert téged zavar, mert egészségtelen és félted. Tudod, hogy szemétség ilyet kérned tőle, mert mielőtt összejöttetek is ilyen volt, de tegye meg a kapcsolatotokért. Nem azt kéred hogy ne igyon, ha a haverjaival van, csak a kedvedért 3-4ivászat helyett inkább 1-2szer igyon egy héten, vagy vodka helyett fröccsöt... Tehát ne az egész ivászat megszüntetését kért, azt úgysem tudja megtenni, csak azt, hogy valamivel csökkentse...
2018. aug. 3. 22:40
6/11 A kérdező kommentje:
Egyszer amikor még veszekedtünk emiatt, bizonyítani szerette volna, hogy értem nem iszik, 6 napig nem ivott, de nagyon feszültté és görcsössé vált, és végül elment kocsmázni. Sose szerettem még ennyire senkit. Ezt az egyetlen problémát leszámítva a legjobb nő a világon a szememben, egy ritka kincs. Sajnálom nagyon, de néha úgy érzem sose tudna megváltozni. Nincs még közöttünk kimondott kapcsolat, nem volt még közöttünk szex, csak csókok, de lelkileg már összekötödtünk. Már próbáltam elengedni többször is, de amikor épp nem iszik olyan tünemény, lehetetlen nem szeretni. Nem tudom mitevő legyek :(
2018. aug. 3. 22:49
7/11 A legrosszindulatúbb válasza:
Nekem is van 1-2 ilyen evolúciós zsákutcás nőismerősöm, de belevágni velük párkapcsolatba, hát inkább nem, kösz, kajak pár hét alatt totál elintéznék az idegrendszeremet.
2018. aug. 3. 22:49
8/11 A kérdező kommentje:
Azt is bizonygatta, hogy ha valaki szeretné, visszavenne a kocsmázásból, és hétvégente vele lenne. Én sokszor próbálkoztam elhívni programokra estére a sima közös filmnézéstől kezdve a kedvenc együttesének a koncertjére is, de ha többnyire az a válasz, hogy le kell eresztenie a stresszt, a barátaihoz megy inkább. És sokszor úgy érzi, hogy én se szeretném őt, ahogy az exei se, pedig ez már most másképp van, én így is szeretem őt, de a jelenlegi helyzetében életképtelen a jövőre tekintve. Úgy utálom ezt a helyzetet. Életemben két nőt találtam esdig akibe szerelmes lettem, ő a második ilyen, de persze, hogy valaminek közbe kell szólnia... Félek, hogy ha elengedem nem találok mégegy ilyen csajt. Csak meg lehet valahogy változtatni....de nem úgy érzem, hogy ő változni akarna.
2018. aug. 3. 23:04
9/11 anonim válasza:
A barátai vitték bele a rosszba? :D ugyanmàr, nincs saját akarata?
És a barátait kik vitték bele ebbe az életbe? A csajt kényszerítették? Nem!
Miért van az, hogy a jellemtelen embereket piedesztálra emelitek, csak mert azt akarjátok látni ott, ahol nincs semmi?
2018. aug. 4. 06:24
10/11 anonim válasza:
Az en apukam is 16 eves koromban halt meg, es sem a tesom, sem en, nem kezdtunk el pialni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!