Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Változhat még a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változhat még a nő?

Figyelt kérdés
Van egy nő, akivel közös a vonzalom, viszont elég fiatalon alkohol problémái vannak, legalábbis én úgy gondolom. Ezt még régebben többször is felhoztam neki, de vita lett belőle, ő totál azt állítja, hogy nem függő. Jelenleg viszont heti 3-4 alkalommal is elmegy sörözni/vodkázni... Bármelyik barátnőjével is talizik, nincs olyan, hogy ne inna. Beleszerettem, és segíteni szeretnèk neki, úgy érzem a barátai vitték bele ebbe a semmirekellő életbitelbe. Belsőre a legjobb lány, akit el tudnék képzelni. Viszont az az érzésem, hogy nem tudnám elszakítani ettől a bandától. Vagy próbáljam elfelejteni őt? Alkoholista nő sose kellene. Sok trauma érte az életében, 16 évesen elvesztette az apját, és akkor vált ilyenné. Viszont úgy érzem, túl értékes lány, hogy az alkoholizmus feleméssze őt. Szerintetek meg tud még változni? 22 éves, de már 5-6 éve ebben a világban él.

2018. aug. 3. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"6 napig nem ivott"

Ez aztan komoly teljesitmeny.

Jobban jarsz, ha hanyagolod ezt az slkesz csajt.

2018. aug. 4. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!