Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Adnátok esélyt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Adnátok esélyt egy olyan pasinak aki végigcsinál egy féléves rehabot (alkoholizmus)?

Figyelt kérdés

bent fekvős, olyan kicsit mint egy börtön. de nagyon elszántam magam hogy józan akarok lenni. voltam már józan magamtól is, most segítséget kérnék.

11 éve vagyok alkoholista. Gyakorlatilag alkohol nélkül remegek már.

F/29

2020. máj. 19. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek voltak es vannak demonjai. Ha egy ertekes embernek talalnam (es az ilyen ritka) es szeretnenk egymast, akkor adnek eselyt... persze, hatalmas a kockazat arra hogy ujra vissza esik, es en pedig serulok... de ha nagyon szeretnem adnek eselyt neki. De jelzem, hogy ahhoz tenyleg nagyon romantikus szalak kellene fuzzenek hozza.

25 N

2020. máj. 19. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én már annak örülnék, hogy végre elindult egy pozitívabb irányba.

Ha megcsinálta és nem esik vissza pár héten belül, akkor adnék neki esélyt. A későbbiekben viszont, ha visszaesik akkor vége lesz a dolognak, ezt az elején tisztáznám.

2020. máj. 19. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. máj. 19. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, van elég a családban.
2020. máj. 19. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
11 év után fél év? Beszéljünk akkor, ha magától fenn tudja tartani az alkoholmentességet a rehab után legalább 1 évig. Akkor tud valamit
2020. máj. 19. 23:29
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

"Mindenkinek voltak es vannak demonjai."

Jézusmária!! Mire gondolsz??

Én nem tudok róla, hogy nekem vagy a családtagjaimnak lennének démonjai!

Ez nagyon félelmetes!

2020. máj. 20. 04:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátomnak is hasonlo gondajai vannak,ettol függetlenül ertekes ember. Szoval igen.
2020. máj. 20. 06:54
 8/11 anonim ***** válasza:

A félév rehab a gyógyulás útjának első alapköve.

Ha később sem csúszol vissza, akkor pedig szerintem sokan adnak neked esélyt.

2020. máj. 20. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 04:20 nagyon remélem hogy csak viccelődsz....

Ha nem, akkor elmondom, hogy ezt a kifejezést akkor szokták használni, amikor valakinek valamilyen függőségét, vagy rossz tulajdonságát emlegetik, amitől nem tud megszabadulni.A kérdezőnek pl. az alkoholfüggőség a "Démonja".

2020. máj. 20. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szep dolog, es buszke is lehetsz magadra, ha megcsinalod. De nem adnek eselyt, eleg volt huszonparev az eletembol.
2020. máj. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!