Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért ezt a típust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ezt a típust választják inkább?

Figyelt kérdés
Adott két nő. Mindkettő gyönyörű, igényes, értelmes, vicces, érzelmes, hűséges. Belsőleg nagyon hasonlítanak. Külsőben csak annyiban térnek el, hogy az egyik természetes, nem feltűnősködő szépség, a másik viszont nagyon odafigyel a divatra, szereti az erős sminket, a feltűnő ruhákat, magassarkút, olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga. Miért az natúr típust választják inkább a férfiak?

2020. ápr. 9. 05:31
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
60%

Hallottál már olyanról, hogy pszichológia, önismeret? Nagyon hasznos tudományok, ajánlani tudom neked.

Az, hogy ezeket írtam csupán abból vontam le, hogy itt reagálsz, viselkedsz, különben nem írtam volna le.

Az lehet, hogy elismered, hogy a másik lány szép, ugyanakkor irigykedve beszélsz róla, hogy állításod szerint inkább ezt a típust választják a pasik és nem a sminkeseket. Meg ahogy írod, hogy "olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga. " Ezt is úgy írod, hogy miért nem inkább őket választják, tehát mintha a luxus kinézetű nők különbek lennének. Nem, nem különbek. Nem leszel attól jobb, hogy kisminkeled magad, nem ettől leszel értékes.

Ha a szemedben lenne öröm, akkor ez a kérdés meg se fogalmazódott volna benned, nem is foglalkoznál ezzel.

Az, hogy rátértem anyukádra, az abból jött, hogy mivel ő nevelt fel téged, és mivel ilyen vagy jellemileg, stílusilag, ebből kifolyólag anyukád se lehet különb. Ritka az az eset, mikor a szülőtől nagyon elüt a gyerek.

2020. ápr. 9. 18:59
 52/56 A kérdező kommentje:
Na ebből szerintem most legyen elég, mert ezt már nagyon átvitted durvába.
2020. ápr. 9. 19:02
 53/56 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Az, hogy te mindent magadra veszel mindenféle ok nélkül nem vall túl egészséges önértékelésre, és elég egyértelmű, hogy ezt a kérdést se azért írtad ki, hogy választ kapj, hanem azért, hogy vitát nyerj. Ha te ettől érzed erősnek magad, akkor egészségedre, de a terápia egészségesebb és több emberfog kedvelni is utána.
2020. ápr. 9. 19:30
 54/56 anonim ***** válasza:
80%

Tudom kérdező, fáj az igazság, de jobb, hogy itt derülnek ki a dolgok, mint hogy az életben kapj sokkal nagyobb pofont.

De tényleg jó lenne, ha magadba néznél, az csak jót fog tenni neked.

Szívből kívánom, hogy rájöjj, és megértsd, hogy miről is írtunk itt neked.

2020. ápr. 9. 19:51
 55/56 A kérdező kommentje:
Kaptam már én olyan pofont, amilyet szerintem te még nem. De köszönöm a tanácsot, magamba nézek.
2020. ápr. 9. 19:56
 56/56 anonim ***** válasza:
0%
Woow micsoda csajháború van itt kérem :D a két csajnak üzenem, akik undorítóan belemasztak a kérdező magánéletébe és pszichológust jatszottak a gyakorin, mivan nem vagytok valami vonzóak mi lányok? Szerintem itt nem a kérdező az irigy, hanem ti de brutálisan és aljasul pofatlanok, valaki édesanyjat belekeverni.. Elismerésem kérdező h ezt ilyen higgadtan kezelted én már rájuk ugrottam volna virtuálisan :D a kérdező igazabol (mert ugye tajekoztatom azt amelyik azt írta "igazándiból" hogy ilyen szó nem létezik és röhejesen idétlen) a saját magán fenyezesen kívül nem ártott itt senkinek. És ha már pszicho dokit játszol te nagyokos, ez a pár válasz inkább a nárcisztikus onimadas jeleit mutatja, ami azért tényleg gáz. Kerdezo! Lehet azért választották helyetted a másikat, mert cseppet szerényebb volt... Na de a kérdező még mindig tisztelettelejsebben viselkedik mint az itt nekieső randa lúzerek. Mert ha nem fájna ennyire nektek a kérdező külseje, nem hordanatok el mindennek. Mellesleg :igen, a férfiak szeretik a sminket hordó, fullos öltöztetű, igényes, diplomás nőket. És jól mondja a kérdező ilyenekre fáj a fogunk titokban,mondhatni ez az álmunk csak az asszony miatt nem merjük hangoztatni heheh.
2020. ápr. 9. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!