Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ezt a típust választják inkább?
Hallottál már olyanról, hogy pszichológia, önismeret? Nagyon hasznos tudományok, ajánlani tudom neked.
Az, hogy ezeket írtam csupán abból vontam le, hogy itt reagálsz, viselkedsz, különben nem írtam volna le.
Az lehet, hogy elismered, hogy a másik lány szép, ugyanakkor irigykedve beszélsz róla, hogy állításod szerint inkább ezt a típust választják a pasik és nem a sminkeseket. Meg ahogy írod, hogy "olyan luxusnő kinézetű, akire mindenkinek fáj a foga. " Ezt is úgy írod, hogy miért nem inkább őket választják, tehát mintha a luxus kinézetű nők különbek lennének. Nem, nem különbek. Nem leszel attól jobb, hogy kisminkeled magad, nem ettől leszel értékes.
Ha a szemedben lenne öröm, akkor ez a kérdés meg se fogalmazódott volna benned, nem is foglalkoznál ezzel.
Az, hogy rátértem anyukádra, az abból jött, hogy mivel ő nevelt fel téged, és mivel ilyen vagy jellemileg, stílusilag, ebből kifolyólag anyukád se lehet különb. Ritka az az eset, mikor a szülőtől nagyon elüt a gyerek.
Tudom kérdező, fáj az igazság, de jobb, hogy itt derülnek ki a dolgok, mint hogy az életben kapj sokkal nagyobb pofont.
De tényleg jó lenne, ha magadba néznél, az csak jót fog tenni neked.
Szívből kívánom, hogy rájöjj, és megértsd, hogy miről is írtunk itt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!