Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatják a férfiak, hogy mennyire ritka a különleges nő, ha úgyis a kommerszeket választják?
a különleges nem biztos, hogy nagyon eltér a többitől, lehet az adott egyének számára a tucat csaj 1 apró tulajdonsága miatt különleges számukra, de a többi az mind ugyanolyan, mint a többieké...
de különleges alatt inkább azt értik az emberek, hogy számára különleges, hogy őt elvarázsolja...
24F
Az ilyeneket csak megdugni akarjuk általában ha jól néznek ki. Aztán van olyan is persze akinek erre van igénye.
A tini meg a 20on éves korosztály pedig manapság egy és ugyan az, annyi különbséggel, hogy a 20as már tapasztaltabb és sokkal nagyobbak az elvárásai. 30 felett, amikor lejár a szavatosságuk a népszerűségi listán, akkor kezdenek el fejlődni mert rá vannak kényszerítve.
Pl.: Én tök jól elvagyok egy 40, vagy épp 50 éves nővel értelmi szinten, de egy korombelivel esélytelen beszélgetni bármiről aminek kicsit is lenne értelme... Nyilván a fiatal nő sokkal vonzóbb testileg, de amikor kinyitják a szájukat akkor elmegy a kedvem az egésztől általában.
Az a nő, amelyik azt mondja magáról, hogy különleges, valószínű egy öntelt kis liba.
Ilyet meg csak egy mazochista választ, egyfajta kihívásnak.
Bár inkább mászna hegyet, az nem olyan idegesítő.
Minden férfi vágyik egyszerű, testileg kielégítő de érzelmileg nem megérintő kapcsolatokra és minden férfi vágyik érzelmileg mély kapcsolatra is nőkkel.
Viszont egy férfi életében (ahogy a nőkében is) szakaszok vannak. Egyszer szabad akar lenni, egyszer el akar köteleződni. Csak azon múlik, hogy éppen mire vágyik.
Pl.: egy éve én még csak szexre vágytam és nyitott kapcsolatokat kerestem. Most szerelmes vagyok és komolyan gondolom a jelenlegi kapcsolatomat.
Ha összehasonlítom a két lányt, akkor intenzíven látszik a különbség: az első lány a könnyűvérű kategóriába tartozik, a mostani pedig egy érett, értelmes, érzelmes társ.
Szóval korszakfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!