Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy becézitek a párotokat? Van olyan becenév, amit szívesen "ráaggatnátok", de tartotok attól, hogy túl "habos" lenne? És van olyan, ami nagyon különleges, és ritka? (a történetét is szívesen várom)
ram aggat beceneveket a csajom
he, paraszt - ha nem figyelek
gyere cicam - ha szexelni akar
te mocskos diszno - ha feltekeny, vagy ha bevadul a szex
ne csovald a farkad, kutya - amikor megbamulok ey masik csajt
szal nalunk nagy az allatkert:D
én a barátomat cicusnak hívom, de úgy tudom rávenni a szexre hogy azt suttogom a fülébe hogy tigrisem.
a cica onnan jött hogy a macskám ott feküdt az ölembe mikor beszélgettünk és mondta hogy most nincs is itt, hogy lehet az ölembe. szóval azóta cica. ^^
20/L
Aranyos történetek, köszi :)
Az elsőn nagyon jókat nevettem :D
várom még!!!:)
Nálunk az elején csak ő mondta ezeket a sablonos neveket, hogy "kicsim" meg stb. Aztán erről leszokott és jöttek a sokkal aranyosabbak, mint a "Husika, Cicca". Én hívtam már "Nyuszkóm"-nak és "Manóm"-nak is.
17/L
én a mostani pasikát [azért mostani, mert... bonyolult] Tötyinek hívom, mert alapjáraton nagyon lassú.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!